Star Trek vítali hollywoodske fešandy, prišla aj zostrihaná Winona

Kým celý svet zhliadne dlhoočakávaný film Star Trek, uplynie ešte pár dní. Ale snímka, ktorá vracia príbeh slávnej vesmírnej lode a jej posádky na začiatok, už má za sebou niekoľko hviezdnych premiér.

04.05.2009 12:28
Zoe Saldana Foto:
Herečka Zoe Saldana je jednou zo ženských hrdiniek nového Star Treku.
debata

Zatiaľ posledná sa konala koncom minulého týždňa v Los Angeles a zišlo sa na nej množstvo hviezd, či už účinkujúcich alebo fanúšikov. Pozornosť si vyslúžili najmä populárne dámy, ktoré sa postavili na tmavý koberec a jedna za druhou do objektívov ukazovali známy vesmírny pozdrav.

Okrem hlavnej ženskej hrdinky Zoe Saldana, ktorá dorazila v sexi minišatách značky Emilio Pucci, sa na premiére ukázala napríklad tehotná topmodelka Heidi Klum, hviezdičky Hayden Panettiere a Leighton Meester či herečka Michelle Monaghan.

Ostroružová Michelle Monaghan. Foto: Reuters
Michelle Monaghan Ostroružová Michelle Monaghan.

Tá v krikľavoružových šatách značky Versace okamžite pripútala k sebe všetky pohľady a túto pozornosť si nadovšetko vychutnávala. Pred Grauman´s Chinese Theater, kde sa slávnostné podujatie konalo, sa však s fanúšikmi stretli už ozajstné „startrekovské“ hviezdy. Herci Chris Pine, Zachary Quinto či Eric Bana ochotne rozdávali autogramy a fotografovali sa s jačiacim davom.

Po dlhom čase a vlastne na vôbec prvej startrekovskej premiére sa objavila aj herečka Winona Ryder. Jej neúčasť na doterajších mediálnych prezentáciách filmu vo viacerých svetových metropolách vyvolávala otázniky. Hoci Winona hrá v novom filme a meno sa uvádza aj na všetkých plagátoch a tlačových materiáloch, jej tvár sa neobjavila ani v prvom traileri na film.

Herečka Winona Ryder - konečne na premiére. Foto: Reuters
Winona Ryder Herečka Winona Ryder - konečne na premiére.

Podľa viacerých zdrojov, ktoré už stihli vidieť film, je však dôvod jednoduchý. Winona si vo filme zahrala matku Spocka. Server Movieonline.com priniesol informáciu, že z konečnej verzie filmu bola vystrihnutá scéna s Winonou, v ktorej porodí svojho „ušatého“ syna a zostala len kratučká scéna rozhovoru so synom.

Modelka Heidi Klum na premiére filmu Star Trek...
Modelka Heidi Klum na premiére filmu Star Trek.
+7Herec Eric Bana na premiére filmu Star Trek v...
debata chyba

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...

+ Ak nezmeníte svoj postoj, skôr či neskôr budete opäť tam, kde ste boli.
Nemôžete všetko robiť za druhých, tak...