Hviezdy na ľade: Banášová s Modrovským žúrovali s kamarátmi

Skutočné zimné mrazy ešte neudreli, ale kto by mal na ne chuť, už niekoľko dní môže mrznúť v ľadovom bare. Nedávno ho otvorili v Bratislave a nechýbali ani mnohé známe tváre.

05.12.2013 00:00
Adela Banášová a Peter Modrovský Foto:
Moderátorka a krstná mama Adela Banášová vyrazila za zábavou spoločne s priateľom Petrom Modrovským.
debata

Krstnými rodičmi netradičného baru, v ktorom je päť stupňov pod nulou a tvoria ho ľadové kocky vyrobené z 38-tisíc litrov vody, sa stala moderátorka Adela Banášová a jej kolega Marcel Forgáč. „Nie som veľmi ľadový typ, koktejlmi s ľadovou drťou sa nenalievam. Ale v tomto prípade sa mi to páči,“ prezradila pre Pravda.sk Banášová. „S ľadom okolo to vyzerá ako v rozprávke. Odrazu mám pocit, že zima prišla v plnej kráse, teda nielen, že je vonku chladno, ale že to aj vyzerá, ako to v zime vyzerať má,“ skonštatovala moderátorka.

Krstnými rodičmi ľadového baru v centre...
Krstnými rodičmi ľadového baru v centre...
+9Krstnými rodičmi ľadového baru v centre...

Do ľadového baru môžu vôjsť návštevníci maximálne na polhodinu, to je podľa Banášovej tak akurát. Ľadový hotel za polárnym kruhom by vraj asi netestovala. „Fascinuje ma, ale asi by som bola na nervy. Som strašný teplomil. Prísť do ľadového baru, dať si drink, to je úplne v poriadku. Ale spať v ľadovom prostredí celú noc, to by bolo asi nad moje sily,“ zauvažovala sudička, ktorá prijala úlohu krstnej mamy aj kvôli kamarátskym väzbám.

Krstnými rodičmi ľadového baru v centre... Foto: Sharkam
Adela Banášová a Marcel Forgáč Krstnými rodičmi ľadového baru v centre Bratislavy sa stali moderátorskí kolegovia Adela Banášová a Marcel Forgáč.

S autormi projektu a majiteľmi sa pozná a hovorí, že podľa nej robia svoju prácu poctivo. Nielen s nimi, ale aj s priateľom Petrom Modrovským, kamarátom Sajfom a jeho priateľkou Veronikou Ostrihoňovou či kolegom Martinom Nikodýmom sa Banášová zabávala na VIP-párty, ktorá nasledovala po predstavení miesta zástupcom médií.

Moderátor Matej Sajfa Cifra (v popredí) sa... Foto: Sharkam
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová Moderátor Matej Sajfa Cifra (v popredí) sa prišiel zabaviť s priateľkou Veronikou Ostrihoňovou. Pridal sa k nim aj Martin Nikodým.

Hoci možno na niekoho pôsobí ako domased, aj ona si s partiou kamarátov občas vyrazí von. „Neviem síce spontánne riešiť nejaké výlety do mesta, na druhý deň zväčša niečo mám. Väčšinou si teda posedenia starostlivo dohadujeme. Ale teraz je čas vianočných večierkov a je ich dosť. Budeme mať funrádiovský večierok, Milujem Slovensko bude mať večierok, tým pádom sa to vyskladá na dosť kamarátskych zážitkov,“ vysvetlila s úsmevom Banášová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adela Banášová #zima #večierky #Marcel Forgáč #ľadový bar #kamaráti

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...