Chlapi neplačú, užívali si na žúre: Takto sa bavia hviezdy Markízy!

Obdobie vianočných párty a večierkov neobišlo ani známe tváre z televíznej obrazovky. V utorok večer sa spoločne zišli na príjemnom podujatí v centre Bratislavy.

11.12.2013 13:06
debata
Zľava: herečky Mária Lechmanová, Júlia... Foto: Peter Zakovic
Mária Lechmanová, Júlia Horváthová a Dominika Kavaschová Zľava: herečky Mária Lechmanová, Júlia Horváthová a Dominika Kavaschová zo seriálu Chlapi neplačú.

Hviezdy markízackého seriálu Chlapi neplačú či moderátorské tváre televízie zo Záhorskej Bystrici si sadli spoločne do reštaurácie k sviatočnému menu. Nechýbala kapustnica, ani zemiakový šalát, ale predovšetkým dobrá nálada.

Herci Jana Lieskovská a Braňo Deák z Druhého...
Generálny riaditeľ Matthias Settele (vľavo) sa...
+20Herec Ady Hajdu s moderátorkou Kvetou...

Medzi hosťami sa objavila napríklad Dominika Kavaschová – hlavná hrdinka seriálu Chlapi neplačú. Spoločnosť jej robili aj kolegyne Mária Lechmanová či Júlia Tóthová a mužská úderka v zložení Peter Makranský, Pavol Plevčík či Jakub Rybárik.

Herečka Elena Podzámska sa zabávala v spoločnosti kolegov Jána Jackuliaka a Martina Mňahončáka. Ady Hajdu sa prejavil ako veselá kopa, ktorá korzovala od stola k stolu a diskutovala s kolegami, moderátormi, ale aj vedením televízie, do čela ktorej sa pred pár mesiacmi postavil Rakúšan Matthias Settele.

Zľava: Herec Ján Jackuliak vtipkuje s kolegami... Foto: Peter Zakovic
Ján Jackuliak vtipkuje s kolegami Jakubom Rybárikom, Petrom Kadlečíkom a Pavlom Plevčíkom. Zľava: Herec Ján Jackuliak vtipkuje s kolegami Jakubom Rybárikom, Petrom Kadlečíkom a Pavlom Plevčíkom.

Pozornosť pútala aj moderátorske trio plavovlások – Táňa Timková z Telerána, Martina Mečiarová z Reflexu a Kveta Horváthová z Farmy. Najmä Mečiarová, ktorá hrdo predvádza svoje vylepšené proporcie, bola pre mnohých pánov neprehliadnuteľná. Vďaka za to patrila puzdrovým šatám bez ramienok.

Moderátorka Martina Mečiarová (vpravo) s... Foto: Peter Zakovic
Martina Mečiarová a Táňa Timková Moderátorka Martina Mečiarová (vpravo) s kolegyňou Táňou Timkovou.

Hoci v Záhorskej Bystrici za posledné týždne prebehlo niekoľko výrazných zmien – či už vo vysielaní, alebo v zákulisí, všetci sa zhodli, že do nového roka chcú vstúpiť s ešte väčšou energiou a snahou potešiť diváka. Okrem seriálovej tvorby, ale aj tradičných a divácky populárnych formátov televízie, by chceli k obrazovkám lákať predovšetkým prostredníctvom speváckej šou Hlas Česko Slovenska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Martina Mečiarová #program #vianočná párty #Chlapi neplačú #žúr #Dominika Kavaschová #Martin Mňahončák

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...