Neuveriteľné! Sheryl Crowovej by ste 51 nehádali, vyzerá famózne!

Už o pár týždňov oslávi 52. narodeniny, ale vyzerá neuveriteľne. Speváčka Sheryl Crow ohúrila na vyhlásení cien American Country Awards a zatienila aj mladice.

12.12.2013 00:00
debata
Speváčka Sheryl Crow oslávi o pár týždňov už... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sheryl Crow Speváčka Sheryl Crow oslávi o pár týždňov už 52. narodeniny, ale vyzerá úžasne. Oblečená v šatách Juan Carlos Obando.

Skladateľka a textárka, ktorú preslávil napríklad hit All I wanna do, sa na červenom koberci objavila v neprehliadnu­teľných šatách od dizajnéra Juana Carlosa Obandu. Neónovo ružový model by si možno veľa žien v jej veku nevybralo, práve žiarivá a mladistvá farba však bola dielikom dokonalého vzhľadu matky dvoch adoptívnych synov.

Crow nemala problém zatieniť ani o dve dekády mladšie dámy ako napríklad LeAnn Rimes či Kellie Pickler. Na otázku, ako si udržiava svoj vzhľad, odpovedala už dávnejšie, že sú to práve dvaja malí synovia, ktorí jej dodávajú energiu a pocit mladosti. Spolieha sa však aj na zdravý jedálniček.

Speváčka Sheryl Crow oslávi o pár týždňov už...
Speváčka Jewel v šatách Jovani.
+8Speváčke Sheryl Crowovej neónová ružová...

„Snažím sa jesť aspoň každý druhý deň rybu a vzdala som sa úplne červeného mäsa,“ uviedla kedysi pre magazín People. Vtedy tiež prezradila, že nikdy neabsolvovala aplikáciu botoxu či iných prípravkov do tváre. Pri detailom pohľade vidieť, že má vrásky, no ona sa za ne nehanbí. „Prirodzená krása je predsa o tom, aby sme využívali prirodzené danosti tváre,“ vysvetlila.

Vyššie si pozrite galériu z červeného koberca na American Country Awards 2013.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #dieťa #vek #sheryl crow #American Country Awards

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Robte to čo vás baví, avšak skúste to robiť v pohodlí domova.
Pozitívny prístup k práci otvorí nové možnosti,...