Princezná Madeleine ukázala bruško. Pozrite, ako jej to pristane

Tehotná švédska princezná Madeleine očarila pred pár dňami na oslave jubilea svojej mamy.

23.12.2013 12:00
debata
Tehotná švédska princezná Madeleine na oslavách... Foto: Reuters, TT NEWS AGENCY
Tehotná švédska princezná Madeleine Tehotná švédska princezná Madeleine na oslavách jubilea svojej matky - kráľovnej Silvie.

Hoci švédska kráľovná Silvia oslavuje sedemdesiate narodeniny až v pondelok 23. decembra, kráľovská rodina sa zišla už pár dní predtým, aby pred očami verejnosti a médií vyjadrili rodinnú spolupatričnosť a hold kráľovskej matke.

Tentoraz sa však pozornosť sústredila predovšetkým na najmladšiu ženskú členku kráľovského klanu. Princezná Madeleine je totiž tehotná a na narodenie jej potomka sa s napätím čaká nielen v rodine, ale aj v mnohých švédskych domácnostiach.

zväčšiť Švédska kráľovná Silvia a kráľ Carl Gustaf... Foto: Reuters, TT NEWS AGENCY
Tehotná švédska princezná Madeleine Švédska kráľovná Silvia a kráľ Carl Gustaf (vpravo) pózujú so svojimi deťmi a ich partnermi.

Na oslave sa Madeleine objavila v čipkovaných šatách v kráľovskej modrej a predviedla pred objektívmi svoje zaoblené bruško. Už dnes je známe, že ďalším prírastkom bude dievčatko.

O tom, kde Madeleine porodí, však médiá neprestávajú špekulovať. S manželom, bankárom Chrisom O'Neilom totiž žijú v New Yorku. Zdroj z paláca však tvrdí, že pred príchodom bábätka na svet sa manželia určite vrátia do Švédska, aby sa dieťa narodilo v rodnej krajine kráľovského klanu.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotná #Švédsko #princezná Madeleine #pôvab #čipkované šaty

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...