Móda hviezd: Alba uchvátila sexepílom aj dekoltom, sklamala Klum

Najobľúbenejším osobnostiam sveta televízie, filmu a hudby je už niekoľko rokov venované výročné vyhlásenie cien People's Choice Awards. S napätím ho sledujú aj módni fajnšmekri.

09.01.2014 14:08
debata
Herečka Jessica Alba vyzerala supersexi v... Foto: SITA/AP, John Shearer
Jessica Alba Herečka Jessica Alba vyzerala supersexi v kreácii od Jasona Wu.

Tohtoročné vyhlásenie, ktoré sa v stredu večer konalo v Los Angeles, stavalo na uvoľnenej atmosfére. Podľa toho sa obliekali aj pozvané hviezdy. Rób sa na červenom koberci dalo nájsť pomerne málo.

Niet pochýb o tom, že kreácia od Naeema Khana, ktorú si vybrala ocenená Stana Katic, patrila medzi vizuálne pôsobivé kúsky. Vďaka za to patrila najmä vínovej výšivke na telovom základe, herečka zvolila minimalistické líčenie a pomerne komorný účes. Správne.

Sandra Bullock (vľavo) a Melissa McCarthy si...
Herečka Marg Helgenberger prichádza na...
+26Jennifer Hudson bozkáva cenu, ktorú dostala za...

Druhá výrazná róba večera bola tá, ktorú si obliekla nemecká rodáčka Heidi Klum. Kreácia z dielne talianskeho majstra Giorgia Armaniho bola na prvý pohľad strihovo precízna, architekturálny detail na ramienku zaujal. Klum však akoby potrebovala rozbiť eleganciu upozorňovaním na svoje prednosti. Dekolt tentoraz pôsobil zbytočne lacno.

Speváčka Britney Spears získala trofej pre... Foto: SITA/AP, John Shearer
Britney Spears Speváčka Britney Spears získala trofej pre najobľúbenejšieho popového umelca. Mala na sebe šaty od Mikaela D.

Ak sa niekomu podarilo dokonale nadávkovať sexepíl, bola to americká herečka Jessica Alba. Kráska, ktorá prišla len odovzdať jednu z cien, sa obliekla do bielej kreácie od Jasona Wu. Šaty bez ramienok, ktoré podčiarkli obliny poprsia a dokonale vytvarovali a obkreslili krivky doplnila Alba zlatými doplnkami. Neprekážala ani zvláštna dĺžka sukňovej časti.

Neprehliadnuteľný bol dekolt herečky Malin Akermanovej, ktorá sa obliekla u Cushnie et Ochs. Odhalená hruď pod čiernobielou grafickými motívmi potlačenou kreáciou však pôsobila trochu nasilu.

Modelka a moderátorka Heidi Klum v róbe od... Foto: SITA/AP, John Shearer
Heidi Klum Modelka a moderátorka Heidi Klum v róbe od Giorgia Armaniho.

Hru výšivky a telovej farby, ktorá vytvára ilúziu akoby na nahej koži nakresleného vzoru si vyskúšala v tento večer aj ocenená Britney Spears. Model od Mikaela D jej svedčal, zahalil jej silnejšie ramená a obkreslil ženské (kyprejšie) tvary. Nezvládnutá však bola úprava vlasov – v tomto prípade najmä farba. Taká nepekná žltá sa už na červenom koberci dlho neobjavila.

Naopak, vzorom pre blondínky môže byť herečka Anna Faris. Komička, ktorú sprevádzal manžel Chris Pratt, si vybrala trblietavý komplet v telovom tóne od Naeema Khana. Ležérny upravené vlasy a honosne, no zároveň komfortne pôsobiaca módna voľba súzvučili naozaj pekne.

Herečka Sandra Bullock si z People's... Foto: SITA/AP, John Shearer
Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock si z People's Choice Awards odnášala niekoľko cien. V šatách od Petera Pilotta vyzerala skvelo.

Hlavná hviezda večera, štyrikrát ocenená Sandra Bullock, tiež nesklamala. Hollywoodska hviezda si obliekla šaty od Petera Pilotta s motívom listov a rozkvitnutých kal. Asymetrický lem pôsobil zaujímavo, farebná kombinácia aj strih bol patričný a zároveň mladistvý.

Galériu hviezd si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Heidi Klum #Sandra Bullock #People´s Choice Awards 2014 #Anna Faris

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...