Barmošová moderuje Ples v opere: Namiesto manžela ju vykrúti dizajnér

Stane sa najmladšou moderátorkou prestížnej akcie. Tvár spravodajstva JOJ a niekoľkonásobná držiteľka ceny OTO Lucia Barmošová bude sprevádzať 14. ročníkom už v sobotu večer Plesu v opere.

10.01.2014 13:32
Lucia Barmošová Foto: ,
Moderátorka Lucia Barmošová bude sprevádzať 14. ročníkom Plesu v opere.
debata

„Divákom zo spravodajskej stoličky sa prihováram dlhšie, takže som na to už do istej miery zvyknutá. Moderovať Ples v opere je pre mňa výnimočné – nie je to síce prvý ples, ktorý by som moderovala, ale vzhľadom na jeho status, vnímam jeho význam ešte trošku inak,“ prezradila pre Pravda.sk v krátkom telefonickom rozhovore Barmošová. „Ide o podujatie, ktoré otvára plesovú sezónu na Slovensku. Je to prestížna udalosť a tomu je adekvátna aj tá zodpovednosť, ktorú pociťujem,“ doplnila sympatická blondínka.

Barmošová má bohaté skúsenosti s moderovaním podobných podujatí pre niektoré slovenské ministerstvá. Pri nich sa vraj stretla s požiadavkami, ktoré ju dokázali prekvapiť. „Napríklad neboli žiaduce určité slová, či dokonca spojky,“ vysvetlila. Dôležité tiež bolo v správnom protokolárnom poradí uviesť čestných hostí podujatia.

„Pri Plese v opere platí, že zoznam hostí ešte nie je definitívny. Až do poslednej chvíle sa môže niečo zmeniť. Napríklad minister alebo zástupca diplomatického zboru na poslednú chvíľu odriekne, zruší svoju účasť, pretože mu niečo do toho príde. To sa stáva. Ja musím pohotovo reagovať a podľa toho postupovať,“ vysvetlila moderátorka.

Hoci na spoločenských podujatiach či napríklad na vyhlásení cien ankety OTO ju bolo pravidelne vídať v kreáciách od Petry Poórovej, svoju „dvornú“ návrhárku tentoraz vymenila. „Dizajnér bol daný organizátormi. Vybrali pre mňa Borisa Hanečku, no vôbec som sa nebránila. Jeho práca sa mi veľmi páči,“ komentovala Barmošová. Sama sa pri spoločenskej móde drží zásady „menej je viac“ a preferuje jednoduchosť. „Róba moderátorky plesu je luxusnejšia, honosnejšia. Bude aj ligotavá, ale stále je to v rámci miery. Zhodli sme sa na tom, že tento ples je o zábave, charite aj noblese, takže róba taká musí byť,“ uviedla blondínka, ktorá si s autorom šiat sadla. Dokonca od neho dostala pozvanie aj na tanečný parket.

Hanečka by tak mohol aspoň na jeden tanec zastúpiť Barmošovej manžela. Ten sa v sobotu večer po boku moderátorky neobjaví. „Keď pracujem, navyše v rámci Bratislavy, nechodieva so mnou. Asi by sa veľmi nezabavil, večer trávim v rámci povinností, mám jednotlivé vstupy, to by nebolo asi pre neho veľmi príjemné,“ skonštatovala Barmošová. „A navyše on nie je veľmi plesový nadšenec a tanečník. Podobné podujatia neobľubuje, takže v súkromí na plesy nechodievame.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #manžel #Ples v opere #Boris Hanečka #protokol #Lucia Barmošová #zodpovednosť #etiketa

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...