Ani nahé, ani oblečené?! Katy Perry a Beyoncé zvádzali na Grammy

Móda hviezd na 56. ročníku cien Grammy bola ostrosledovaná - ako každý rok. Medzi najpôvabnejšie zjavenia patrila Beyoncé či Taylor Swift.

27.01.2014 12:04
debata
Beyonce zvádzala v priehľadných šatách Michael... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Beyonce Beyonce zvádzala v priehľadných šatách Michael Costello.

Prvá spomenutá pútala pozornosť okamžite ako vstúpila na červený koberec. Šaty od Michaela Costella stavali na efekte odhalenia a zahalenia. Biela čipka našívaná na priehľadnom tyle rafinovane skrývala intímne partie, ale inak odhaľovala zo sexi kriviek speváčky viac ako dosť. Beyonce túto zvodnosť ešte podporila pózovaním.

Speváčka Rita Ora v metalických šatách Lanvin.
Herečka Anna Kendrick, ktorá prišla odovzdať...
+38Speváčka Kacey Musgraves.

Na podobne ladenú kreáciu, no v delikátnejšom vyhotovení, stavila v nedeľňajší večer aj Katy Perry. Američanku obliekol módny dom Valentino do najnovšej kreácie z kolekcie couture. Biele tylové šaty s vyšitým notovým záznamom La Traviaty otvárali minulý týždeň prehliadku v Paríži, len pár dní na to ich Perry predviedla v USA. Vyzerala étericky a pôvabne, možno trošku na prekážku bol masívnejší dekolt nositeľky – pod podobný model by sa hodila plochejšia hruď.

Speváčka Katy Perry sa na červenom koberci... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Katy Perry Speváčka Katy Perry sa na červenom koberci objavila v kreácii Valentino Couture, ktorú len minulý týždeň predstavili v Paríži.

Skutočne krásny model z dielne značky Gucci predviedla počas večera country diva Taylor Swift. Trblietavá puzdrová kreácia mala síce veľmi jednoduchý strih, no honosný materiál ju výrazne povyšoval a Swiftovej skutočne svedčala.

Prekvapivý look ukázala na koberci, ktorý mal tentoraz čiernu farbu, herečka Anna Kendrick. Levanduľové šaty Azzaro so sexi prestrihmi v dekolte a rozparkom dodali hviezde muzikálovej komédie Ladíme! sexepíl.

Speváčka Taylor Swift si na ceremoniál obliekla... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Taylor Swift Speváčka Taylor Swift si na ceremoniál obliekla šaty Gucci.

Neprehliadnuteľná bola aj speváčka Madonna, ktorá sa počas večera stala vlajkovou loďou značky Ralph Lauren. Práve od tohto amerického dizajnéra pochádzali oba nohavicové kostýmy, v ktorých sa ukázala verejnosti. Maskulínny look doplnila klobúkmi. Jemnú teatrálnosť pridávala palička či trblietavé rukavičky.

Pôvabná ako zvyčajne bola aj speváčka Ciara. Jej zlato-hnedá kreácia od ateliéru Emilio Pucci bola zhotovená špeciálne na túto príležitosť a trblietavé šaty obkresľovali nositeľke bruško – Ciara je totiž v šťastnom očakávaní prvého bábätka.

Speváčka Madonna prichádza na vyhlásenie cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Madonna Speváčka Madonna prichádza na vyhlásenie cien Grammy. Má na sebe kostým od Ralpha Laurena.

Módna voľba sa v tento večer nepríliš vydarila speváčke Sare Bareillesovej. Obliekla šaty z dielne Blumarine s vlečkou a odhalenými nohami. Model zdobený našívanými trsmi strapcov však pôsobil aj vďaka strihu ako záves. Červené doplnky boli päsťou na oko.

Rita Ora si na Grammy večer vybrala tubové metalické šaty s dlhými rukávmi od Lanvin z jarnej kolekcie. Metalický dezén síce vyzeral luxusne, no strih trochu škodil postave a rodáčka z Kosova, ktorá sa presadila vo Veľkej Británii, vyzerala v šatách neforemne.

Speváčka Rita Ora v metalických šatách Lanvin. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Rita Ora Speváčka Rita Ora v metalických šatách Lanvin.

Podobnému problému čelila aj Kelly Osbourne, ktorá si obliekla čiernu džerzejovú kreáciu s pridaným pláštikom a aplikáciou na pleciach. Hoci čierna farba mala zoštíhľovať, opticky pôsobila Osbourne skôr ako v čiernom vreci.

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Katy Perry #Taylor Swift #Madonna #móda Grammy

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...