McConaughey vzal na premiéru krásnu polovičku. Takto očarila!

Herci Matthew McConaughey a Jared Leto zbierajú jedno ocenenie za druhým. Prestávku si spravili na londýnskej premiére filmu, za ktorý získavajú trofeje.

30.01.2014 11:19
debata
Manželský pár Matthew McConaughey a Camila... Foto: SITA/AP, Photo by Joel Ryan/Invision/AP
Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves Manželský pár Matthew McConaughey a Camila Alves na premiére filmu Klub poslednej doby.

Snímku Klub poslednej nádeje obaja hollywoodski herci predstavili najprv na návšteve televíznej stanice BBC, aby sa večer objavili na slávnostnej premiére. Pozornosť síce bola sústredená predovšetkým na nich, ale nechýbala ani ženská ozdoba podujatia.

Manželský pár Matthew McConaughey a Camila...
Camila Alves si na premiéru obliekla v šatách...
+2Herci Matthew McConaughey (vľavo) a Jared Leto...

Reč je o manželke Matthewa McConaugheyho – modelke Camile Alvesovej. Rodená Brazílčanka, ktorá už hercovi porodila tri deti, bola očarujúca. Vďaka za to patrila jej prirodzenej kráse, ale aj bielej róbe s trblietavým prešívaním od Pamely Rollandovej.

McConaughey v nedávnom interview ocenil manželku za podporu, ktorú mu venovala v období nakrúcania Klubu poslednej nádeje. Vyjadril sa, že žiť s ním v tom čase nebolo jednoduché. Bol totiž plne sústredený na rolu a cítil sa vyčerpaný pre vysoký úbytok hmotnosti, ktorý dosiahol práve pre stvárnenie Rona Woodroofa z Klubu poslednej nádeje.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Matthew McConaughey #Camila Alves #očarujúca

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...