Němcová žiarila na žúre v New Yorku. Kto sa zabával s ňou?

Amerika žije počas aktuálneho víkendu slávnym Super Bowl. A reč nie je len o samotnom zápase, ale aj množstve sprievodných akcií.

02.02.2014 06:00
debata
Česká modelka Petra Němcová dorazila v šatách... Foto: SITA/AP, Amanda schwab
Petra Němcová Česká modelka Petra Němcová dorazila v šatách Emilio Pucci.

Jednou z nich bol aj žúr, ktorý v New Yorku usporiadali magazíny Shape a Men's Fitness, aby oslávili jedno z najsledovanejších podujatí športového sveta. Nechýbali, samozrejme, mnohé celebrity.

Pozvánku do vychýrenej reštaurácie Cipriani prijal spevák John Legend s očarujúcou manželkou Chrissy Teigenovou, či speváčka Mary J. Blige. Na červenom koberci sa však predviedla aj česká topmodelka Petra Němcová.

Česká modelka Petra Němcová.
Americká televízna celebrita Stacy Keibler.
+6Herečka Katrina Bowden tiež dorazila na párty...

Príťažlivá dáma, ktorá sa do New Yorku vrátila po nedávnej návšteve nemeckého Kolína nad Rýnom, bola neprehliadnuteľná. V zlatistých šatách z dielne Emilio Pucci predviedla sexi figúru.

Modelka sa stále veľmi aktívne venuje práci v nadácii Happy Hearts Fund, ktorá pomáha deťom z celého sveta k lepšiemu vzdelaniu. Pred časom svoju podporu sústredila predovšetkým na oblasť Haiti, o českej rodáčke sa tiež hovorilo, že začala randiť s haitským premiérom. Dvojicu však na verejných akciách spolu nevídať. Nie je teda jasné, či sú to správy pravdivé, alebo nie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #Shape #Petra Němcová

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...