Bruno Mars rozhýbal 80-tisíc fanúšikov na Super Bowl. Tu je video!

Na výber hlavnej hviezdy vystúpenia v prestávke zápasu Super Bowl, ktorý patrí medzi najsledovanejšie športové podujatia na svete, sa vždy upiera veľká pozornosť.

03.02.2014 11:00
Red Hot Chili Peppers a Bruno Mars Foto: ,
Kapela Red Hot Chili Peppers a Bruno Mars spoločne na pódiu počas prestávky v Super Bowl.
debata

Po speváčkach Madonne a Beyoncé si zábavu vzal tento rok pod palec Bruno Mars. Zvládol to na jednotku. Havajského rodáka, ktorý minulý rok vystúpil aj v neďalekej Viedni, mohli hneď v úvode vidieť diváci ako hráča na bicích. Postupne naservíroval hity Locked out of heaven, Treasure a Runaway Baby.

Záver vystúpenia Bruna Marsa patril skladbe...
Bruno Mars, jeho kapela a členovia The Red Hot...
+5Bruno Mars a jeho sprievodná kapela počas...

Posledná menovaná skladbu, ktorú rovnako ako všetky ostatné sprevádzali tanečné choreografie celej Marsovej kapely, prešla do hitu Give it away od kapely Red Hot Chili Peppers. Pieseň z roku 1991 zaspieval líder skupiny Anthony Kiedis s ostatnými členmi RHCP, ale aj výdatnou Marsovou pomocou. Médiá neprehliadli, že napriek nízkej teplote (len sedem stupňov nad nulou) účinkoval Kiedis bez trička.

Záver patril skladbe Just the way you are, ktorú uviedlo krátke video zostrihaných pozdravov od vojakov v službe. Veľkolepé vystúpenie sprevádzala aj masívna svetelná šou. Fanúšikovia pod pódiom dostali svietiace klobúky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #Bruno Mars #vystúpenie #Red Hot Chili Peppers

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....