Kramár to roztočil na parkete. Bujný dekolt kolegyne neprehliadol

Ďalšie spoločenské podujatie u českých susedov má za sebou herec Maroš Kramár. Tentoraz dostal za úlohu sprevádzať Česko-slovenským plesom v Prahe. Našiel si však čas aj na zábavu.

03.02.2014 16:08
debata
Herec Maroš Kramár vykrúcal českú kolegyňu... Foto: Profimedia.sk
Maroš Kramár Herec Maroš Kramár vykrúcal českú kolegyňu Terezu Kostkovú na Česko Slovenskom plese.

Hrdinovi seriálov Ordinácia v ružovej záhrade či Búrlivé víno robila pri moderovaní garde česká herečka a moderátorka Tereza Kostková. Spolu s ňou neváhal Kramár otestovať aj tanečný parket a pastvu mali aj objektívy.

Kramár, ktorý sa pred časom vyjadril, že s manželkou plesy neabsolvuje, pretože ich vníma ako prácu, sa tentoraz predvádzal ako skutočný parketový lev. A nielen to. Aj zvodca.

Českú kolegyňu povykrúcal a nechýbali ani dramatické tanečné figúry či záklony, keď herec skončil takmer v dekolte sympatickej brunetky. Tvár súťaže Stardance sa obliekla do šiat, ktoré jej poprsie skutočne zdôraznili a vraj je zvyknutá, že mnohí muži sa jej viac než do očí pozerajú práve do výstrihu. „Na to som už zvyknutá. Väčšina návrhárok vie, kde sú moje prednosti, alebo slabosti,“ komentovala Kostková pre denník Aha!.

Okrem Kramará malo Slovensko zástupcu na Česko Slovenskom plese aj v speváčke Jane Kociánovej, herečke Andree Kerestešovej či podnikateľke Tamare Kotvalovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #Maroš Kramár #Tereza Kostková #Česko-slovenský ples

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...