Španielske hviezdy uchvátili na cenách Goya: Pozrite si naj róby!

O očarujúcej a elegantnej garderóbe od dizajnérskych domov zväčša píšeme v súvislosti s hollywoodskymi podujatiami. Občas je to trošku škoda, veď európske herečky majú vycibrený vkus.

11.02.2014 00:00
debata
Španielska modelka Nieves Alvarez prišla na... Foto: Reuters, JAVIER BARBANCHO
Nieves Alvarez Španielska modelka Nieves Alvarez prišla na ceremoniál v róbe Ralph Russo Couture.

Potvrdili to aj hviezdy španielskej kinematografie na víkendovom vyhlásení cien Goya Awards – ktorú sú akousi lokálnou obdobou amerických Oscarov. Oscarovská bola aj príprava mnohých prítomných dám.

Medzi najpôvabnejšie herečky sa zaradila Nieves Alvarez – úchvatná kráska, ktorá svoj pôvab zužitkovala aj v mnohých reklamách a foteniach. Na červenom koberci brala dych v zlatých šaách pošívaných tisíckami krištálikov a zlatých plieškov. Model predelený čiernym pásom pochádzal z dielne Ralph Russo Couture a hviezda ho doplnila luxusnými šperkmi.

Herečka Michelle Jenner Husson v róbe Zuhair...
Španielska herečka Carolina Bang v róbe z...
+17Španielska herečka Blanca Suarez v róbe od...

Jedna z víťaziek večera, herečka Natalia de Molina, ktorá si odniesla trofej pre najlepšieho nováčika, pútala pozornosť v róbe na jedno rameno v smotanovej farbe so zlatou výšivkou podmorských koralov. Róba z dielne Andrew GN dôkladne obkresľovala jej figúru, dodávala jej vznešený dojem, no zároveň farebným tónom umocňovala mladosť a jas pleti.

Herečka Natalia de Molina žiarila v šatách z... Foto: SITA/AP, Abraham Caro Marin
Natalia de Molina Herečka Natalia de Molina žiarila v šatách z dielne značky Andrew GN.

Mnoho dám na tento večer volilo čiernu farbu. Herečka Aura Garrido si napríklad vybrala pompézne pôsobiacu, priam plesovú toaletu od Alberty Ferrettiovej, ktorej vlečku zdobilo farbené pštrosie perie. Herečka Blanca Suarez stavila na obľúbeného dizajnéra hviezd Elieho Saaba a vybrali si čiernu róbu s kalichovou transparentnou sukňou pošívanou čipkovými výšivkami a detailmi čiernych lesklých kamienkov.

Španielska herečka Blanca Suarez v róbe od... Foto: Reuters, JAVIER BARBANCHO
Blanca Suarez Španielska herečka Blanca Suarez v róbe od Elieho Saaba.

Róbu od Naeema Khana – bohato zdobený kúsok so záplavou farbeného peria na spodnej časti sukne si obliekla Michaela Jenner. Výšivky, ktoré objímali takmer celú siluetu herečky, dodávali šatám nádych luxusu rób z 20-tych a 30-tych rokov minulého storočia.

Striedmejší model, no ručne rovnako dôkladne prepracovaný a vizuálne očarujúci, predviedla kolumbijská rodáčka Juana Acosta. Jej telové šaty od dizajnéra Zuhaira Murada boli súčasťou kolekcie couture a na ich podobe to bolo vidieť. Acosta k nim zvolila dramatický tmavý rúž a distingvovane upravené kadere.

Herečka Juana Acosta si na ceremoniál obliekla... Foto: Reuters, JAVIER BARBANCHO
Juana Acosta Herečka Juana Acosta si na ceremoniál obliekla šaty Zuhair Murad Couture.

Ďalšie dámy si môžete pozrieť v galérii vyššie.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Goya Awards #garderóba hviezd #Juana Acosta #Nieves Alvarez

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...