Úchvatná Lupita vytrela hviezdam zrak. Žiarila aj Angelina Jolie

Vyhlásenie britských filmových cien BAFTA preverilo hviezdy v schopnosti žiariť na červenom koberci. Britkám však vytrela zrak kráska z Kene a božská Angelina.

17.02.2014 10:14
debata (1)
Kenská herečka Lupita Nyong'o v róbe Dior... Foto: SITA/AP, Jon Furniss
Lupita Nyong'o Kenská herečka Lupita Nyong'o v róbe Dior Couture.

V prvom prípade nie je reč o nikom inom ako o hviezde filmu 12 rokov otrokom – kenskej herečke Lupite Nyong'o. V žiarivej zelenej róbe z kolekcie Dior Couture vyzerala na červenom koberci ako zjavenie. Nyong'oovej štylistka veľmi dobre pracuje s kontrastom farieb verzus pleť a opäť sa to prejavilo aj pri výbere pompéznej róby, ktorú pre Dior navrhol Raf Simons. „Chvalabohu, že neprišla Jennifer Lawrence. Lupita mohla mať tieto nádherné šaty,“ komentovali užívatelia módnych fór na internete. Mali na mysli fakt, že Lawrence je exkluzívna tvár francúzskeho ateliéru a ak by sa zúčastnila na BAFTA, Lupitu by museli obliecť asi do róby iného dizajnéra.

Herečka Angelina Jolie pózuje fotografom v...
Herečka Emma Thompson na červenom koberci v...
+15Herec Jack Huston a herečka Imogen Poots v...

Popri stelesnení ženskosti a gracióznosti na rodáčke z afrického kontinentu však bola druhou hviezdou večera žena, ktorá nepotrebovala pompézne šaty, aby uchvátila. Herečka Angelina Jolie dorazila po boku Brada Pitta v nohavicovom kostýme Saint Laurent. Doplnila ho bielou blúzkou a detailom okolo krku preveseného rozviazaného motýlika. Tento maskulínny prvok však dokonale kooperoval so sošným držaním tela, štíhlosťou a pôvabom nositeľky. Podľa mnohých patrila Jolie medzi najlepšie vyzerajúce dámy večera.

Herečka Angelina Jolie pózuje fotografom v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie pózuje fotografom v Londýne.

Trochu sklamaním bola víťazka hlavnej hereckej kategórie Cate Blanchett. Jej čierny model saténových šiat s potlačou strieborných kvetín od Alexander McQueen pôsobil trochu smutne a chýbal mu „wau“ prvok. Blanchett stavila na striedmosť, ale je celkom možné, že podobné šaty si zvolila aj ako prejav smútku a na počesť zosnulého kolegu a kamaráta Philipa Seymoura Hoffmana. Tomu tiež venovala svoju trofej.

Herečka Cate Blanchett prišla na ceremoniál v... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett prišla na ceremoniál v šatách Alexander McQueen.

Na minimalizmus stavila aj Uma Thurman. Čierna puzdrová kreácia bez ramienok dokonale obkreslila jej krivky a nechala vyniknúť vrodený sexepíl tejto trojnásobnej mamy. Vizuálne pútavú kombináciu oranžovej s fuchsiovou predviedla britská speváčka Lily Allen. Drobnosti, ktoré ju sprevádzali od ozdoby vo vlasoch, cez prstene až po manikúru, však trochu vytvárali dojem kostýmovosti. Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Angelina Jolie #BAFTA #Lupita Nyong´o #očarujúca

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...