Krásou aj štýlom vyrážali dych: Toto je šesť naj hviezd cien NAACP!

Film 12 rokov otrokom dominoval vyhláseniu cien NAACP v Los Angeles. Jeho hviezda bola zároveň aj jednou z najpôvabnejších dám akcie.

24.02.2014 00:00
debata
Herečka Lupita Nyong'o v šatách značky... Foto: SITA/AP, Arnold Turner
Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o v šatách značky Givenchy.

Reč nie je o nikom inom ako o kenskej herečke Lupite Nyong'oovej, ktorá si prevzala trofej za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe. Herecký talent tejto 34-ročnej dámy oceňujú kritici po celom svete, jej eleganciu a vznešenosť, s akou nosí tie najonakvejšie dizajnérske kúsky zase kritici módni.

Herečka Lupita Nyong'o v šatách značky Givenchy.
Speváčka a herečka Brandy Norwood. V róbe od...
+3Herečka Naomie Harris v šatách z dielne...

Vytknúť jej nebolo čo ani v sobotu večer, keď sa objavila na podujatí v šatách Givenchy. Kontrast čiernej pokožky s oranžovohnedými šatami opäť účinkoval na jednotku, Lupita bola kráľovnou.

Na podujatí sa však objavili aj ďalšie mimoriadne pôvabné dámy. Napríklad britská herečka Naomie Harris prišla v zlatistej čipke z kolekcie Valentino a podobne ako Nyong'o aj ona predviedla sošnosť egyptských kráľovien staroveku.

Herečka Naomie Harris v šatách z dielne Valentino. Foto: SITA/AP, Arnold Turner
Naomie Harris Herečka Naomie Harris v šatách z dielne Valentino.

Tehotná herečka Kerry Washington sa zaodela do róby z dišesu od Thakoona. Kombinácia odtieňu kobaltovej modrej s ružovým lemom a spadnutými rukávikmi jej svedčala – aj jej materským krivkám. V galérii si pozrite šesť najkrajších žien večera.

Ceny NAACP 2014

Udeľovaniu NAACP Image Awards od Národnej asociácie pre pokrok ľudí farebnej pleti (NAACP) kraľovala snímka 12 rokov otrokom, ktorá získala celkovo štyri ocenenia v kategóriách Herečka vo vedľajšej úlohe, Film, Scenár a Réžia. Za najlepšieho herca zvolili Foresta Whitakera. Titul najlepšej herečky získala Angela Bassett. Najlepším nezávislým filmom sa stala snímka Fruitvale Station a najlepším cudzojazyčným je snímka Rebelka.

V televíznych kategóriách zvíťazili napríklad seriály Real Husbands of Hollywood, The Game, Sestrička Jackie, A.N.T. Farm, Scandal, Being Mary Jane alebo Luther. V hudobných kategóriách sa umiestnili medzi inými aj K. Michelle, John Legend či Beyoncé. Národná asociácia pre pokrok ľudí farebnej pleti udelila ceny aj za literatúru či dokumentaristiku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomie Harris #Lupita Nyong´o #NAACP

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....