Nádherná Pauhofová zatienila české hviezdy! V luxusných šatách Dior

Jedna z troch nepremenených nominácií na cenu Český lev prischla v sobotu večer slovenskej herečke Táni Pauhofovej. Ale aj tak je jasnou víťazkou. Na poli štýlu.

24.02.2014 00:00
debata (2)
Herečka Táňa Pauhofová v šatách z kolekcie Dior. Foto: Profimedia.sk
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová v šatách z kolekcie Dior.

Členka Slovenského národného divadla sa objavila na sobotňajšom slávnostnom vyhlásení cien a zatienila všetky české kolegyne. Ryšavka, ktorá bola na cenu v kategórii najlepšia herečka v hlavnej úlohe nominovaná za výkon vo filme Horiaci ker, si na ceremoniál obliekla šaty z dielne francúzskej značky Dior.

Strieborný model s čiernym grafickým vzorom prekladaným farebnými detailmi je súčasťou aktuálnej jarnej kolekcie od dizajnéra Rafa Simonsa. Súčasťou diorovskej výbavy, ktorú Pauhofovej zapožičali ako hollywoodskej hviezde v pražskom butiku, bola aj listovka s typickým reliéfnym vzorom. Herečka celý outfit doplnila farebnými oranžovočervenými lodičkami, v ich prípade mohla zvážiť aj jemnejšiu, resp. neutrálnejšiu alternatívu.

Celkovo však Pauhofová naozaj patrila k najkrajším dámam večera. Médiá sa snažila vypátrať aj totožnosť muža po jej boku – údajne ide o nového herečkinho partnera.

Herečka Táňa Pauhofová prichádza na vyhlásenie... Foto: Profimedia.sk
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová prichádza na vyhlásenie cien Český lev v šatách Dior. A v spoločnosti neznámeho muža, ktorý by mal byť jej novým partnerom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #Táňa Pauhofová #Kráľovná #pôvab #Český lev

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...