Moore na premiére: Hádali by ste jej 53? Vyzerá o polovicu mladšie

Herečka Julianne Moore síce oslávila už 53. narodeniny, ale mnohí by jej tipovali o polovicu menej. Vyzerá naozaj skvelo.

25.02.2014 12:17
debata
Herečka Julianne Moore na premiére filmu Non... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Julianne Moore Herečka Julianne Moore na premiére filmu Non Stop v šatách od Prabala Gurunga.

Herečka to potvrdila aj na pondelňajšej premiére akčného filmu Non-Stop v Los Angeles. Moore dorazila na podujatie v šatách od dizajnéra Prabala Gurunga a nezľakla sa ani toho, aby poodhalila kúsok stehna. Pozornosť však v jej prípade púta najmä tvár – porcelánová pleť a takmer žiadne vrásky – ryšavá herečka akoby našla recept na mladosť.

Herečky Michelle Dockery (vľavo) a Lupita...
Herečka Lupita Nyong'o.
+5Izraelská herečka Bar Paly.

Popri Moorovej však bola v centre pozornosti aj kenská hviezda Lupita Nyong'o, ktorá momentálne obieha jeden slávnostný ceremoniál za druhým vďaka nominácii za výkon vo filme 12 rokov otrokom. V Non-Stop stvárnila rolu letušky Gwen a na losangeleskú premiéru prišla v metalických medených šatách Lanvin. Trojicu dám doplnila herečka Michelle Dockery – britská hviezda seriálu Panstvo Downton.

Herečky Michelle Dockery (vľavo) a Lupita... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Michelle Dockery (vľavo) a Lupita Nyong'o Herečky Michelle Dockery (vľavo) a Lupita Nyong'o pózujú fotografom na premiére snímky Non-Stop.

Hlavným hrdinom príbehu z veľkej časti sa odohrávajúcom na palube lietadla je však muž – v tomto prípade stvárnený hercom Liamom Neesonom. Jeho utajený agent, ktorý lieta pod utajenou identitou ako bežný pasažier a dohliada na bezpečnosť cestovania, sa dostane do úzkych. Cez zabezpečenú sieť do mobilu dostane správu, že každých dvadsať minút zomrie niekto v lietadle, ak neznámy vydierač nedostane 150 miliónov dolárov. Rozpúta sa teda hra o čas, v ktorej čelí podozreniam samotný Neeson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julianne Moore #Lupita Nyong´o #Liam Neeson #Non-Stop

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...