Krásky Hollywoodu v Paríži: Alba aj Kerr si vychutnali dostupnú módu

Ambície svetoznámeho odevného reťazca preniknúť do sveta "vyššej" módy pokračujú. V Paríži sa v stredu večer zišli hviezdy, aby si pozreli prezentáciu kolekcie na jeseň a zimu 2014.

27.02.2014 12:15
Miranda Kerr, Jessica Alba a Solange Knowles Foto: ,
Trio v zložení (zľava): Miranda Kerr, Jessica Alba a Solange Knowles pózuje fotografom na parížskej prehliadke.
debata

Do prvého radu zasadli dámy ako Solange Knowles, Miranda Kerr či hollywoodska krásavica Jessica Alba. Niektoré prileteli do Paríža výlučne na túto akciu a aj svojou vlastnou hviezdnosťou jej dodávali punc významnej módnej udalosti.

Trio v zložení (zľava): Miranda Kerr, Jessica...
H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž
+21Prehliadka H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž.

Hostiteľom večera nebol nik iný ako švédska značka H&M, ktorá ponúka širokú paletu odevov za dostupné ceny po celom svete. Už niekoľko rokov k nim pridáva aj štýlovejšiu líniu kúskov, ktoré sú kvalitatívne precíznejšie, dizajnovo prepracované a tiež cenovo vyššie.

Dalo by sa povedať, že švédsky koncern kráča v šľapajach konkurenčného Topshopu, ktorý už dlhší čas dvakrát ročne prezentuje prémiové kolekcie v Londýne. Švédom zatiaľ stačí jedna veľkolepá prezentácia, tú však každoročne dopĺňa aj svetové uvedenie limitovanej kolekcie v spolupráci s renomovaným dizajnérom – naposledy to bola Francúzka Isabel Marant, pri predstavení kolekcie ktorej sa zúčastnila aj Pravda.sk (viac tu).

Prehliadka H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž. Foto: Alessandro Lucioni for H&M
H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž Prehliadka H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž.

V parížkom Grand Palais, kde sa stredajšia módna šou konala, mohli hostia vidieť na móle aj najžiadanejšie modelky súčasnosti. Popri Mariicarle Boscono či Joan Smalls sa napríklad predviedla aj brazílska gazela Izabel Goulart. Dominantou kolekcie boli odevy vychádzajúce z kombinovania ženských a mužských prvkov.

Ľahučké šaty a transparentné materiály s pridaným leskom striedali masívnejšie bundy či saká a tiež motorkárske bundičky. Strihovo boli jednotlivé kúsky uvoľnené a ležérne, použité materiály im však dodávali nádych luxusu. Lurex kombinovaný s lakovanou kožou tvorili vizuálne zaujímavé prvky, športové modely šiat v army zelenej dopĺňali flitre, alebo prestrihy.

Módna celebrita Olivia Palermo so svojím... Foto: H&M
Olivia Palermo Módna celebrita Olivia Palermo so svojím partnerom Johannesom Hueblom.

Prvý rad nabitý hviezdami odmenil prehliadku veľkým potleskom. A ako inak, väčšina hviezd sa predviedla práve v šatách od hostiteľa.

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #H&M #Jessica Alba #Paríž #Miranda Kerr #jeseň-zima 2013

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...