Geislerová a kráska Kerr v rovnakých šatách! No ktorá je krajšia?

Modelka Miranda Kerr sa v stredu večer objavila na parížskej prehliadke v príťažlivých čiernych šatách s brokátovou potlačou. Nezdali sa vám akési známe?

28.02.2014 00:00
debata
Česká herečka Anna Geislerová na vyhlásení cien... Foto: Profimedia.sk
Anna Geislerová Česká herečka Anna Geislerová na vyhlásení cien Český lev 2014.

Ak áno, tak vedzte, že máte dobrú pamäť. Presne taký istý model totiž už pár dní pred parížskou prehliadkou švédskej značky H&M predviedla česká herečka Anna Geislerová na vyhlásení cien Český lev.

Ryšavka, ktorá je držiteľkou piatich ocenení so soškou leva, si model s kaskádovitým lemom sukne vybrala na slávnostnú príležitosť a šaty, ktorých cena je pomerne priaznivá, doplnila luxusnými diamantovými šperkami.

Miranda Kerr sa tiež prišla pozrieť do Paríža... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž - Miranda Kerr Miranda Kerr sa tiež prišla pozrieť do Paríža na prehliadku známeho odevného reťazca.

Rovnaký postup zvolila o pár dní neskôr austrálska topmodelka a odlúčená manželka herca Orlanda Blooma. Kreáciu doplnila diamantovým náhrdelníkom. Jediný rozdiel by ste hádam našli v topánkach. Kým Geislerová volila zlatisté sandálky, Kerr si obula klasické čierne lodičky.

Zaujímavosťou však určite je, že kúsok z kolekcie, ktorá ešte nie je v predaji, mohla ako prvá predviesť česká herečka a nie austrálska módna ikona. Nuž, ale asi zavážilo päť Levov… A Geislerová vyzerala naozaj pôvabne. Páčila sa viac aj vám?

Trio v zložení (zľava): Miranda Kerr, Jessica...
H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž
+21Prehliadka H&M - jeseň-zima 2014 - Paríž.
debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Geislerová #Miranda Kerr #rovnaké šaty

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...