Doniesol pizzu na Oscary, dostal prepitné 1000 dolárov! A miliónovú reklamu

Nedeľňajšie udeľovanie Oscarov prinieslo niekoľko humorných momentov, o ktorých sa bude ešte dlho hovoriť. Jedným z nich bola aj donáška pizze priamo do sály plnej vymódených hviezd.

04.03.2014 18:00
Ellen DeGeneres Foto: ,
Brad Pitt bol medzi prvými, čo sa vrhli na pizzu, ktorú nechala na oscarový ceremoniál priniesť moderátorka Ellen DeGeneres.
debata

Moderátorka ceremoniálu Ellen DeGeneres objednala pre hostí tradičnú taliansku pochúťku, ktorú sa rozhodla servírovať v jednom zo svojich vstupov. „Len pokoj. Pozerá na teba asi len miliarda ľudí, či to robíš správne,“ vtipkovala na adresu mladého muža Edgara z donášky, ktorý pizzu priniesol.

Len pokojne, pozerá sa na teba asi miliardu... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Ellen DeGeneres Len pokojne, pozerá sa na teba asi miliardu ľudí, upokojovala Ellen DeGeneres poslíčka z pizzerie.

Hoci v druhom vstupe sa moderátorka rozhodla pre mladíka vyzbierať prepitné, počas oscarovej noci si každý myslel, že išlo len o ďalšiu scénku. Sama DeGeneres však potvrdila, že svoje slovo vie dodržať a mladého roznášača pizzy si pozvala do svojej talk-šou. Práve tam mu dala aj sprepitné v sume celých tisíc dolárov!

Edgar sa priznal, že netušil, kam ide. Žena z produkcie, ktorá si prišla objednať pizzu, mu to zatajila. „Prišiel som do budovy a oni mi povedali, počkajte tu. A potom ste prišla vy,“ opísal situáciu muž, ktorý je s bratom aj majiteľom malej pizzerie Big Mama's & Papa's Pizzeria. DeGeneres vysvetlila, že hľadali akurát niečo, čo bude blízko sály a vybrali si práve jeho donáškovú pizza službu. Tým určite spravila pizzerii aj poriadnu reklamu

Podľa magazínu Variety stojí 30-sekundový spot reklamy počas priameho prenosu Oscarov zhruba 1,8 milióna dolárov. Tým, že sa „pizza-man“ pohyboval pred kamerami zhruba dve minúty a ďalšiu minútu pre neho moderátorka vyberala peniaze, cenu „reklamy zdarma“ pre pizzeriu, v ktorej pracuje, odhadli až na 10,8 milióna dolárov.

Brad Pitt ujedá z pizze, ktorú rozdávala v sále... Foto: SITA/AP, John Shearer
Brad Pitt Brad Pitt ujedá z pizze, ktorú rozdávala v sále moderátorka Ellen DeGeneres.

Medzi ďalšími momentami, ktoré sa zapíšu do pamäti Oscarov, bude určite spoločná fotografia hviezd, ktorá sa stala historicky najzdieľanejším záberom Twitteru a vďaka ktorej na pár minút táto mikroblogovacia sieť úplne skolabovala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #prepitné #Oscar 2014 #pizza #poslíček

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...