Premiéra filmu Noe v Mexiku: Jennifer Connelly vyzerala úchvatne!

Jedným z očakávaných filmov tohto roka je nepochybne veľkolepá snímka Noe. Má už za sebou aj svetovú premiéru, tá sa konala v pondelok večer v Mexiku.

11.03.2014 14:10
debata
Herečka Jennifer Connelly na mexickej premiére... Foto: Image.net
Jennifer Connelly Herečka Jennifer Connelly na mexickej premiére filmu Noe. V róbe Givenchy Haute Couture.

Hoci v metropole krajiny, kde sa slávnostné premietanie uskutočnilo, chýbal titulný hrdina Russell Crowe aj britská herečka Emma Watson, režisér Darren Aronofsky priviedol ďalších hrdinov. Jasnou hviezdou premiéry sa stala herečka Jennifer Connelly.

Herečka Jennifer Connelly na mexickej premiére...
Herec Douglas Booth bol žiadaný najmä medzi...
+5Zľava: Herci Logan Lerman, Jennifer Connelly,...

Tmavovlasá hviezda si na podujatie obliekla nádherný model z archívu ateliéru Givenchy Couture a vyzerala skutočne úchvatne. Šaty dokonale obkreslili jej figúru, vyzerali honosne, nechýbal im nápad a originálne zdobenie. Herečka, ktorá si vo filme zahrala Noeho manželku Naameh a zopakovala si tak spoločné hranie na plátne s Russellom Croweom (spolu hrali v Čistej duši), tiež ochotne rozdávala autogramy a fotografovala sa.

Zľava: Herci Logan Lerman, Jennifer Connelly,... Foto: Victor Chavez for Paramount Pictures International - Image.net
Logan Lerman, Jennifer Connelly, Douglas Booth a režisér Darren Aronofsky Zľava: Herci Logan Lerman, Jennifer Connelly, Douglas Booth a režisér Darren Aronofsky na premiére filmu Noe v Mexiku.

Najmä fanúšičky sa tešili z príchodu mladých idolov Logana Lermana a Douglasa Bootha. Niektoré si dokonca pripravili transparenty s veľkými nápismi a vyznaniami. Premiéra filmu na Slovensku je naplánovaná na koniec marca.

Dôležitou správou pre fanúšikov určite je fakt, že Noe príde do slovenských kín v slovenskom znení. „Diváci si tento filmový zážitok budú môcť vychutnať v kinách od 27. marca aj so slovenským dabingom a to v 2D alebo 3D,“ uviedla Naďa Móricová z distribučnej spoločnosti Barracuda Movie.

Filmoví priaznivci sa v slovenskom znení môžu tešiť na Táňu Pauhofovú, ktorá nadabovala Emmu Watson. Tiež na Dušana Szaba a Henrietu Mičkovicovú, ktorí svoje hlasy prepožičali Russellovi Croweovi a Jennifer Connelly. „Touto jedinečnou možnosťou vidieť film americkej produkcie so slovenským dabingom sa snažíme sprostredkovať ho čo najširšiemu publiku. V 2D verzii bude uvedený aj v originálnom znení s českými titulkami,“ dodala.

V slovenskom znení ďalej účinkujú Boris Farkaš, Vladimír Kobielsky, Ondrej Kaprálik, Ivo Gogál, František Kovár, Jozef Švoňavský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #premiéra #Givenchy #Jennifer Connelly #Noe

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...