Kristen Bell na premiére: Kolegom obchytala zadky, ukázala nohavičky

K filmu Veronica Mars sa viaže skutočne zaujímavá história vzniku. Po úspešnom seriáli s herečkou Kristen Bellovou si ho doslova vyžiadali fanúšikovia. A vyzbierali naň aj časť prostriedkov.

13.03.2014 16:07
debata
Herečka Kristen Bell na filmovej premiére... Foto: Profimedia.sk
Kristen Bell Herečka Kristen Bell na filmovej premiére Veronica Mars. Nechtiac odhalila nohavičky.

Celovečerná snímka, ktorá je voľným pokračovaním príbehov Marsovej, mala v stredu premiéru v Los Angeles. Hlavná hrdinka, samozrejme, nechýbala. Miláčik publika dorazil v pudrových ružových šatách z dielne J. Mendela. Zavinovací večerný model jej svedčal, farba príjemne kooperovala s pokožkou aj tónom vo vlasoch. Akurát neposedný vetrík narobil neplechu a v jednom momente uviedol Bellovú do pomykova. Rozhrnul jej šaty tak, že odhalila spodnú bielizeň.

Herečka Kristen Bell si na premiéru filmu...
Režisér Rob Thomas (druhý zľava) pózuje s...
+3Herečka Kristen Bell a jej manžel Dax Shepard...

Zahanbená hviezda však už onedlho ostych celkom zatlačila do úzadia. A dokonca si svojich filmových kolegov „omakala“ pri spoločnom pózovaní. Bell hercov Jasona Dohringa aj Ryana Hansena chytila za zadok a nechala sa tak odfotografovať zástupcami médií.

S Veronicou Marsovou sa spája skutočne zaujímavý príbeh so ziskom financií. Pomocou kampane Kickstarter fanúšikovia rovnomenného seriálu, ktorý zachytával životné príbehy a situácie súkromnej detektívky z malého mestečka a ktorý sa vysielal v rokoch 2004 až 2007, vyzbierali bezmála 6 miliónov dolárov. Dva milióny sa pritom podarilo vyzbierať za necelých desať hodín od spustenia kampane.

Najprv omakávali páni, potom dáma. Herečka... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Ryan Hansen, Kristen Bell a Jason Dohring Najprv omakávali páni, potom dáma. Herečka Kristen Bell chytá za zadok kolegov Ryana Hansena (vľavo) a Jasona Dohringa.

Bell priznala, že taký úspech nečakala ani náhodou. Pre Huffington Post však uviedla, že si myslí, že existuje hlad po hrdinkách ako je Veronica Mars. „Je až paradoxnou zaujímavým mixom zraniteľnosti a sebaistoty. Myslím, že takých je veľa žien,“ uviedla.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nohavičky #Kristen Bell #pozadie #Veronica Mars #obchytkávanie

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...