Hviezda Hry o tróny hladuje: Zakázali mi všetko, čo dobre chutí

Úspech seriálu Hra o tróny je motiváciou na ďalšie série. Pred pár dňami mala slávnostnú premiéru už štvrtá v poradí. Nechýbali hlavné hviezdy.

22.03.2014 00:00
debata
Jedna z hlavných hrdiniek seriálu Hra o tróny -... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Emilia Clarke Jedna z hlavných hrdiniek seriálu Hra o tróny - herečka Emilia Clarke (v šatách Donna Karan).

Jednou z nich, azda najobľúbenejšou ženskou hrdinkou, je princezná Daenerys, ktorú stvárňuje Emilia Clarke. Dvadsaťšesťročná Britka nechýbala ani na červenom koberci. Pôvabná brunetka si obliekla šaty z dielne Donny Karan a predviedla ukážkovú figúru.

Tá sa vraj v poslednom čase ešte viac zmenila. Clarke sa totiž pripravuje na nakrúcanie filmu Terminator: Genesis. „Trávim celý deň, každý jeden deň tréningom so zbraňami,“ prezradila v rozhovore pre magazín In Style. „Strieľam, dvíham činky, trénujem kick-box a vo všeobecnosti sa trénujem v nakopávaní zadkov. A popri tom všetkom nemám dovolené zjesť nič, čo je chutné,“ pokračovala Clarke v rozhovore.

Jedna z hlavných hrdiniek seriálu Hra o tróny -...
Režisérka Erica Schmidt a herec Peter Dinklage.
+3Manželia Nick a Vanessa Lacheyovci.

Osobný tréner jej vraj zakázal akýkoľvek cukor a herečka tiež musela obmedziť príjem tukov. V akčnej novinke totiž musí vraj vyzerať ako dokonale vytrénovaná Sarah Connor. V pripravovanom filme, ktorý režíruje Alan Taylor (režíroval aj niektoré epizódy Hry o tróny), sa objaví aj Arnold Schwarzenegger.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #tréning #Emilia Clarke #Terminátor

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...