Rumunská kráska 'krv a mlieko' na párty. Na koho si pripíjala?

Netradičná narodeninová oslava plná celebrít sa minulý týždeň konala v New Yorku. Oslávenom bolo plniace pero. Rozhodne však nie obyčajné.

10.04.2014 00:00
debata
Herečka a modelka Madalina Ghenea na akcii... Foto: Image.net - Larry Busacca/Getty Images for Montblanc
Madalina Ghenea Herečka a modelka Madalina Ghenea na akcii Montblanc Celebrates 90 Years of the Iconic Meisterstuck.

Pri príležitosti 90. výročia výroby kúsku s názvom Meisterstück z dielne značky Montblanc sa zišli vo Veľkom jablku známe tváre. Svoju účasť potvrdili pred desiatkami objektívov, ale tiež (ako inak) písomne. Do pamätnej firemnej knihy zvečnili svoje meno práve ukážkovým kúskom.

Rumunská rodáčka, kráska Madalina Ghenea.
Topmodelka Chanel Iman sa zúčastnila na akcii...
+5Herečka Rosario Dawson.

Pozornosť médií pútali herci ako Edward Norton či Anthony Mackie, ktorý sa momentálne objavuje vo filme Kapitán Amerika: Zimný vojak. Ešte viac však objektívy krúžili okolo pôvabných dám.

Jednou z nich, neprehliadnuteľnou zvodnou krásavicou s plnými perami a venušianskymi krivkami, bola aj rumunská rodáčka Madalina Ghenea. Hviezda filmu Dom Perignon sa objavila v telových čipkovaných šatách a nechala pánov, ale aj dámy obdivovať svoje sexi krivky.

Model a herec Tyson Beckford v spoločnosti... Foto: Image.net - Larry Busacca/Getty Images for Montblanc
Tyson Beckford v spoločnosti herečky Rosario Dawson Model a herec Tyson Beckford v spoločnosti herečky Rosario Dawson na párty Montblanc Celebrates 90 Years of the Iconic Meisterstuck v New Yorku.

Medzi hosťami nechýbala ani sexi topmodelka Chanel Iman, ktorá svoj vyzývavý imidž ešte umocnila koženým podprsenkovým topom na prepásanie. V károvanom mini dorazila sudánska rodáčka Alek Wek.

Počas večera v New Yorku predstavili aj luxusnú kolekciu písacích potrieb a koženého tovaru, či hodiniek a pánskych šperkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Madalina Ghenea #Montblanc #plniace pero #Alek Wek

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...