Verili by ste, že jej ťahá na 50? Liz Hurley očarila na benefičnom žúre

O necelé dva roky oslávi päťdesiatku, ale na vzhľade britskej celebrity Elizabeth Hurleyovej sa vek vôbec nepodpisuje. Na benefícii v New Yorku naozaj očarila.

02.05.2014 00:00
debata
Herečka a filantropka Elizabeth Hurley na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Elizabeth Hurley Herečka a filantropka Elizabeth Hurley na podujatí Breast Cancer Research Foundation Hot Pink Party v New Yorku.

Bývalá priateľka herca Hugha Granta sa vo Veľkom jablku objavila začiatkom týždna na charitatívnej večeri nadácie na výskum lieku proti rakovine prsníka. Už tradične volila šaty v ružovom odtieni – farbe, ktorá sa s bojom proti rakovine pŕs spája a predviedla v nich svoju bezchybnú a starostlivo udržovanú figúru.

Herečka a filantropka Elizabeth Hurley na...
Herečka Hailee Steinfeld v šatách z dielne Erdem.
+2Hudobníčka Sara Bareilles.

Hurley však nie je len dámou s očividným fyzickým pôvabom, ale tiež uvedomelou aktivistkou v boji proti nádorovým ochoreniam. Tvárou kampaní na boj proti rakovine prsníka je pod vlajkou značky Esteé Lauder už bezmála dvadsať rokov.

Ešte pred samotným eventom v New Yorku sa Hurley zvečnila na Instagram aj v lekárskej ordinácii pri mamografickom prístroji. „Je to vždy nervydrásajúci zážitok, ale nezabúdajte,“ odkázala ženám, aby upozornila na potrebu pravidelného vyšetrenia.

Na newyorskej párty sa k Hurleyovej pripojila aj hudobníčka Sara Bareilles či herečka Hailee Steinfeld.

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #charita #ružová #Elizabeth Hurley

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...