Obrazom: Toľko krásy a štýlu pokope! Hviezdy uchvátili v New Yorku

Záplava hviezd a skutočná hostina pre fotografov, médiá a fanúšikov módy - to je večer venovaný slávnostnému otvoreniu každoročnej výstavy v Metropolitnom múzeu v New Yorku.

06.05.2014 08:35
debata (2)
Manželský pár Jay Z a Beyonce (speváčka v róbe... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Manželský pár Jay Z a Beyonce (speváčka v róbe Givenchy Couture). Manželský pár Jay Z a Beyonce (speváčka v róbe Givenchy Couture).

Práve v pondelok podvečer sa do New Yorku zleteli desiatky slávnych tvárí, aby podporili slávnostné otvorenie veľkolepej výstavy – tento rok venovanej americkému dizajnérovi Charlesovi Jamesovi.

Podujatie s názvom Charles James: Beyond Fashion si pod záštitu vzala šéfredaktorka amerického magazínu Vogue Anna Wintour a aj vďaka jej moci sa na akcii objavili desiatky známych tvárí. Nechýbala Beyoncé, Rihanna, manželia Beckhamovci, Johnny Depp so snúbenicou Amber Heard či herečky ako Marion Cotillard, Katie Holmes alebo Kirsten Dunst a Diane Kruger. Sarah Jessica Parker bola spolukurátorkou výstavy a patrila medzi vôbec prvé hviezdy na červenom koberci, po ktorom hviezdy kráčali viac ako hodinu.

Slávny pár Jay-Z a Beyonce bol stredobodom...
Herečka Zoe Saldana v spoločnosti dizajnéra...

Na Pravda.sk sme pre vás pripravili podobne veľkolepú galériu, ako bolo samotné podujatie. Bezmála stovka fotografií hviezd v úchvatných večerných róbach či koktejlových šatách si môžete pozrieť nižšie. O podujatí prinesieme viac v nasledujúcich hodinách.

Sarah Jessica Parker, ktorá bola... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sarah Jessica Parker, Sarah Jessica Parker, ktorá bola spoluhostiteľkou večera, sa objavila v róbe od Oscara de la Rentu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Johnny Depp #Victoria Beckham #móda #New York #celebrity #Costume Institute Gala #Metropolitné múzeum

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...