Bez grimás to nejde! X-Men mali premiéru, krásna Lawrence robila opičky

Jeden z najočakávanejších blokbasterov roka - film X-Men: Budúca minulosť mal v sobotu veľkolepú premiéru v New Yorku. S väčšinou hviezd, ale bez režiséra Bryana Singera.

11.05.2014 15:30
debata
Herečka Jennifer Lawrence v šatách od Jasona Wu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence v šatách od Jasona Wu na filmovej premiére.

Na podujatí nechýbali herci James McAvoy, Michael Fassbender či Hugh Jackman. Posledný menovaný pútal pozornosť aj vďaka drobnému leukoplastu na nose – následku ďalšej operácie, v rámci ktorej mu lekári odstránili bazalióm. Napriek zdravotným komplikáciám sa však Jackman usmieval a pózoval fotografov s gestom typickým pre jeho postavu Wolverina.

Herečka Jennifer Lawrence prišla na premiéru...
Herečka Zosia Mamet.
+12Herec Peter Dinklage a jeho životná partnerka...

Hoci ani o ženské hviezdy nebola na premiére núdza, celkom pochopiteľne sa najviac očakávania upieralo smerom k Jennifer Lawrenceovej – držiteľke Oscara a predstaviteľke hrdinky Mystique.

Mladá hviezda dorazila vo večernej róbe od dizajnéra Jasona Wu a svoju bláznivú povahu otestovala pri pózovaní s fanúšikmi a robením grimás. Pri vstupe do kina si zažartovala aj na margo svojho pádu pri výstupe do schodov pri preberaní Oscara. Tentoraz však zakopla len naoko a potom s úsmevom odkráčala na projekciu. Medzi pozvanými hviezdami však nechýbala ani Famke Janssen, Emma Roberts či Ellen Page.

Hugh Jackman opäť stvárnil Wolverina. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Hugh Jackman Hugh Jackman opäť stvárnil Wolverina.

Premiéru ďalšieho príbehu obľúbených komiksových hrdinov však neabsolvoval jeho režisér Bryan Singer. Ten sa totiž nedávno vyjadril, že bude absentovať na všetkých premiérach, aby neodpútavala od filmu pozornosť kauza, v rámci ktorej ho nedávno zažaloval 32-ročný muž zo sexuálneho obťažovania. K tomu malo dôjsť ešte v čase, keď mala obeť sedemnásť rokov a Singer mal chlapca nútiť k sexuálnym aktivitám spoločne s ďalšími významnými predstaviteľmi filmového biznisu. Režisér obvinenia vehementne popiera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #Jennifer Lawrence #X-Men: Budúca minulosť #premiéra New York

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...