Šaty za desaťtisíce eur! Stewart a Moretz sa predviedli v plnej kráse

Dve mladé hviezdy, idoly súčasnej tínedžerskej generácie, ale aj herecké talenty sa zišli v piatok večer v Cannes. Kristen Stewart a Chloe Moretz predstavili novinku Sils Maria.

24.05.2014 11:35
debata
Zľava: Kristen Stewart, Juliette Binoche,... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Kristen Stewart, Juliette Binoche, Chloe Grace Moretz a režisér Olivier Assayas Zľava: Kristen Stewart, Juliette Binoche, Chloe Grace Moretz a režisér Olivier Assayas pózujú fotografom v Cannes.

Obe americké herečky boli pritom neprehliadnuteľné aj vďaka luxusnej výbave – na slávnostné premietanie filmu ich totiž obliekol módny ateliér Chanel a poskytol im kúsky z kolekcie couture. Len sedemnásťročná Moretz a o päť rokov staršia Stewart sa tak pred objektívmi objavili v kreáciách, ktorých cena presahuje sumu zhruba 100-tisíc eur.

Zľava: Kristen Stewart, Juliette Binoche,...
Herečka Li Yuchun v kreácii Stephane Rolland...
+15Zľava: herečka Chloe Grace Moretz (v šatách...

Francúzske médiá však určite potešila aj prítomnosť jednej z hviezd domácej kinematografie – Juliette Binoche, ktorá v snímke stvárnila ďalšiu z hlavných úloh. Na červenom koberci však toto trio dám nebolo jedinými hviezdami piatkového večera.

Herečka Uma Thurman si na premiéru v Cannes... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Uma Thurman Herečka Uma Thurman si na premiéru v Cannes obliekla žltú róbu Atelier Versace.

Neprehliadnuteľná bola aj Uma Thurman, ktorá dorazila v žltej róbe Atelier Versace a v sprievode režiséra Quentina Tarantina a kolegu Johna Travoltu s manželkou Kelly Prestonovou. Je to totiž už dvadsať rokov, čo sa na svete objavil film Pulp Fiction – mimochodom víťaz Zlatej palmy. Snímka prichádza znovu do kín v rámci výročia a jej hlavní predstavitelia a tvorcovia ju uviedli na večernej párty po hlavnej programovej časti večera.

V galérii si teda pozrite dianie z piatkového dňa v Cannes. Už v sobotu večer sa rozdajú na Francúzskej riviére aj ceny medzinárodnej poroty. Pravda.sk pri tom, samozrejme, chýbať nebude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #Uma Thurman #Chloe Moretz #Chanel #Cannes 2014

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...