Takmer nahá (a nádherná!) pred celým svetom: Pri Rihanne padli sánky!

Posledné týždne sa v USA rozoberá situácia ohľadom rozširujúcej sa cenzúry smerom k nahote na internete či sociálnych sieťach. Speváčka Rihanna má jasnú odpoveď.

03.06.2014 11:20
debata
Speváčka Rihanna v trblietavých sieťovaných... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rihanna Speváčka Rihanna v trblietavých sieťovaných šatách Adama Selmana.

Ako inak vlastne chápať jej módnu voľbu, v ktorej si prišla pre cenu Módnej ikony udeľovanú pravidelne Americkou radou módnych dizajnérov. Na pondelňajší ceremoniál si obliekla sieťované šaty zdobené krištáľmi, pod ktorými mala len telové nohavičky.

Speváčka Rihanna v trblietavých sieťovaných...
Herečka a čerstvá mamička Olivia Wilde na...
+21Jennifer Hudson v róbe Kaufmanfranco.

Všetci hostia, fotografi a vďaka nim aj široká verejnosť tak mali možnosť uzrieť speváčkine prednosti v takmer plnej kráse. Rihanna odhalené poprsie však predvádzala s neuveriteľnou gráciou a priam „josephinebake­rovským“ pôvabom.

„Neviem, či je to šokojúce. Trávim s Rihannou veľa času, takže moja hranica šokového efektu je posunutá,“ vyznal sa pre Style.com speváčkin štylista Mel Ottenberg. Priznal však zároveň, že kým on si myslí, že Rihanna bola na podobný typ šiat pripravená už dávno, on sám nebol. Považuje sa totiž za celkom prudérneho.

Sestry a dizajnérske duo Mary-Kate Olsen a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen Sestry a dizajnérske duo Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen si odnášali domov jednu z najdôležitejších cien.

Adam Selman – dizajnér kreácie, ktorá takmer nič nenechala pod rúškom tajomstvo, má však jasný názor. „Rozhodne sme chceli vytvoriť niečo trochu škandalózne. Móda je o kráse a ženské telo je jej súčasťou,“ komentoval pre portál Style.com.

Rihanna aj vďaka tejto módnej voľbe zatienila väčšinu prítomných dám. Samozrejme, večer bol venovaný predovšetkým dizajnérom a oceneňovaniu ich prínosu pre americký módny priemysel. Cenu si domov odnášali napríklad sestry Mary-Kate a Ashley Olsen, ktoré získali trofej ako Dizajnérky roka v kategórii doplnkov.

Francúzska herečka Marion Cotillard v kreácii... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Marion Cotillard Francúzska herečka Marion Cotillard v kreácii Dior Couture.

Dizajnérom roka v ženskej móde sa stal Joseph Altuzarra zo značky Altuzarra, v mužskej móde bodovalo duo Maxwell Osborne a Dao-Yi Chow pôsobiaci v značke Public School. Medzinárodnú cenu za dizajn si odniesol belgický tvorca a kreatívny riaditeľ značky Dior Raf Simons, ktorému cenu na diaľku prevzala jeho francúzska múza Marion Cotillard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Rihanna #sieťované šaty #CFDA Awards #ikona roka #Adam Selman

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...