Romanca smrteľne chorých tínedžerov v kinách: Prinesie smútok i nádej!

Na začiatku bola kniha Na vine sú hviezdy, ktorá trónila na vrchole rebríčka predajnosti v New York Times. Aj do slovenských kín od štvrtka zamieri filmová adaptácia tohto svetového bestselleru.

04.06.2014 00:00
debata
Ústredná dvojica hrdinov filmu Na vine sú... Foto: SITA/AP, John Minchillo
Ansel Elgort a Shailene Woodley Ústredná dvojica hrdinov filmu Na vine sú hviezdy - herci Ansel Elgort a Shailene Woodley.

Hlavní predstavitelia filmu sa objavili v pondelok večer na slávnostnej premiére v New Yorku – čakali ich tam stovky, predovšetkým tínedžerských fanúšikov. Osud smrteľne chorej Hazel, do ktorej sa zaľúbi bývalý pacient s rakovinou Agustus, oslovil po celom svete mladú generáciu určite aj vďaka svojmu príbehu lásky – film na základe kniha amerického spisovateľa a publicistu Johna Greena však zatiaľ získava pozitívne ohlasy aj od filmových kritikov.

Ústredná dvojica hrdinov filmu Na vine sú...
Herečka Laura Dern vyzerala na premiére skvelo....
+3Herec Ansel Elgort.

Predstaviteľka hlavnej hrdinky – herečka Shailene Woodley si myslí, že práve toto je film, ktorý prinesie mnohým ľuďom nádej. „Pre mňa osobne je to oslava života,“ uviedla v rozhovore pre Today Show. „Vyžaduje si od diváka vysporiadať sa s niektorými ťažkými témami, ale neodchádzate domov naplnený smútkom. Myslím si, že diváci môžu odísť naplnení pocitom nádeje a oslavy toho, čo stále existuje,“ pokračovala Woodley.

Po jej boku sa predstavil pomerne neskúsený Ansel Elgort. Úlohy rodičov získala Laura Dern a Sam Tramell známy najmä zo seriálu Pravá krv. V menšej, no dôležitej úlohe sa vo filme objaví aj Willem Defoe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Shailene Woodley #nádej #Na vine sú hviezdy #Ansel Elgort

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...