Dubasová schová do vrecka aj mladšie, Lužinská je pôvabná s bruškom

Už 25. dámsky klub, známy tiež pod názvom Herial Ladies Club prilákal známe tváre. Nechýbali moderátorky, ani herečky, hlavnou hviezdou však bola speváčka Beáta Dubasová.

10.06.2014 12:00
debata
Speváčka Beáta Dubasová (v strede) s herečkou... Foto: HERIAL
LC 6.6.14 Beáta Dubasová ( Speváčka Beáta Dubasová (v strede) s herečkou Luciou Hurajovou (vľavo) a speváčkou Luciou Lužinskou.

Práve interpretku hitov ako Sme také, aké sme či Dievča z reklamy si vybrala nová moderátorka akcie Hana Rapantová ako hlavného hosťa piatkového dámskeho klubu. Šarmantná dáma porozprávala o desaťročiach prežitých v hudobnom priemysle, ale aj začiatkoch pri šijacom stroji v podniku Zornica a vyše dvesto dám potešila staršími aj úplne novými pesničkami.

Moderátorka Andrea Pálffy-Belányi.
Spisovateľka Tamara Heribanová.
+12Moderátorka Erika Barkolová.

V prípade Dubasovej sa tiež nedá nepripomenúť, že patrí medzi dámy, ktoré akoby nepoznali starnutie. Hoci v máji oslávila už 51. narodeniny, v modrých šatách na jedno rameno doplnených zlatými doplnkami vyzerala skvelo. A do vrecka by pokojne vopchala aj mnohé mladšie dámy.

Herecké trio - zľava: Eva Sakálová, Danica... Foto: HERIAL
Eva Sakálová, Danica Jurčová a Kristína Tóthová. Herecké trio - zľava: Eva Sakálová, Danica Jurčová a Kristína Tóthová.

Medzi hosťami bola neprehliadnuteľná aj speváčka Lucia Lužinská, ktorá je vernou návštevníčkou Herial Ladies Clubu. V jej prípade to bolo už poriadne zaoblené bruško, ktoré lákalo mnohé dámy pristaviť sa, porozprávať, či dokonca pohladiť krivky nastávajúcej mamičky. Červené šaty s empírovým pásom a jemným plisovaním budúcej mamičke svedčali a v tomto prípade určite platilo, že materstvo dodáva žene na kráse. Ktohovie, asi to bude chlapec.

Ukážkovú postavu pred objektívmi predviedla už spomenutá Hana Rapantová, ktorá nahradila v kresle moderátorky dámskej besedy zakladateľku podujatia Alenu Heribanovú. Pre pracovné povinnosti sa totiž rozhodla odovzdať žezlo svojej dobrej kamarátke, na piatkovej akcii však nechýbala.

Spisovateľka Tamara Heribanová (vľavo) s... Foto: HERIAL
Tamara Heribanová (vľavo) a Andrea Pálffy-Belányi. Spisovateľka Tamara Heribanová (vľavo) s moderátorkou Andreou Pálffy-Belányi.

Už tradične to boli aj jej dve dcéry, ktoré zasadli medzi hostí. Staršia Tamara opäť preukázala zmysel pre módne experimentovanie, keď dorazila v tunikových šatách doplnených saténovými nohavicami a čelenkou na spôsob turbanu. S úsmevom a dobrou náladou mohli hostia stretnúť aj modeárátorku Andreu Pálffy-Belányi či herečky Evu Sakálovú a Danicu Jurčovú. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Lužinská #Tamara Heribanová #Andrea Pálffy-Belányi #Herial Ladies Club #Beáta Dubasová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....