Britská smotánka žúrovala: Prišla krásna Keira, zvádzala sexi Gemma

Množstvo britských hviezd sa v utorok večer zišlo v londýnskom Hyde Parku na tradičnej párty Serpentine Gallery.

03.07.2014 10:00
debata
Herečka Keira Knightley (v šatách značky... Foto: SITA/AP, Photo by Joel Ryan/Invision/AP
Herečka Keira Knightley (v šatách značky Chanel) a jej manžel James Righton. Herečka Keira Knightley (v šatách značky Chanel) a jej manžel James Righton.

Podujatie, na ktorom nechýbajú známe tváre umeleckej brandže, ale ani celebritné tváre zo stránok magazínov a novín, prilákalo tento raz naozaj množstvo osobností. Pozornosť upútala hneď v úvode herečka Keira Knightley, ktorá má momentálne v kinách novinku Love Song. Na akciu prišla s manželom Jamesom Rightonom a boli párik doslova na pohľadanie. On fešák v smokingu, ona ako víla v šatách z najnovšej kolekcie Chanel.

Herečka Keira Knightley a jej manžel James...
Princezná Beatrice na akcii Serpentine Gallery...
+6Moderátorka Alexa Chung v kreácii Christopher...

Krása nechýba ani modelke Suki Waterhouse – múze značky Burberry. Práve šaty od nej mala na sebe v utorňajší večer, keď ju do Hyde Parku sprevádzal priateľ Bradley Cooper. Suki levanduľový model doplnila extravagantnými topánkami na hrubých podpätkoch a platforme.

Podujatie si nenechali ujsť ani sestry Beatrice a Eugenie – princezné a členky kráľovskej rodiny. Moderátorka Alexa Chung či herec Orlando Bloom boli ďalšie známe tváre, ktoré sa objavili pred objektívmi.

Herečka Gemma Arterton v kreácii od Prabala... Foto: SITA/AP, Photo by Joel Ryan/Invision/AP
Gemma Arterton Herečka Gemma Arterton v kreácii od Prabala Gurunga odhalila bruško.

Titul najsexi dámy večera by podľa nás prischol herečke Gemme Arterton. Kráska so šťavnatými krivkami sa predviedla v červenej kombinácii topu a minsukne s volánovým lemom. Kreácia od Prabala Gurunga odhaľovala aj herečkine bruško, ale ona zo zvládala bez problémov a s úsmevom.

Akcia Serpentine Gallery Summer Party sa koná pri príležitosti otvorenia letného pavilónu, ktorý každý rok navrhne iný významný umelec či architekt a postavia ho v Kensingtonských záhradach. Tento rok sa o návrh postaral čilský architekt Smiljan Radic.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Keira Knightley #Suki Waterhouse #žúr #Gemma Arterton #Serpentine Gallery Summer Party

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...