Sexi Irina vystavila krivky v Londýne. Po jej boku svalovec ako hora!

Koncom júla zavíta aj do slovenských kín novinka s názvom Herkules. Ako inak o bájnom antickom silákovi. Jeho hlavní hrdinovia film propagovali už v utorok v Londýne.

04.07.2014 00:00
debata
Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock a Irina... Foto: SITA/AP, Photo by Joel Ryan/Invision/AP
Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock a Irina Shayk Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock a Irina Shayk spoločne pózujú na promoakcii k filmu Herkules.

Na Trafalgarskom námesti pre veľkej soche leva sa objavil hollywoodsky svalovec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock. Spoločnosť mu nerobil nik iný než krásna ruská modelka Irina Shayk.

Ruská tompodelka Irina Shayk v šatách Azzedina...
Herec Dwayne Johnson alias The Rock stvárnil vo...
+3Zľava: Irina Shayk, Dwayne Johnson, Brett...

Dôvod je prozaický – práve Herkules bude pre 28-ročnú hviezdu Sports Illustrated filmovým debutom, modelka stvárnila vo filme Herkulovu milovanú manželku. Na stredajšom stretnutí s médiami sa hnedovláska objavila v príťažlivých krátkych šatách Azzedina Alaia a fotografom predviedla svoje príťažlivé krivky. Radosť z nej určite mali aj fanúšikovia. Nejednému totiž zapózovala na selfie a rozdala aj pár podpisov.

Irina Shayk si pózovanie užívala ako... Foto: SITA/AP, Photo by Joel Ryan/Invision/AP
Irina Shayk Irina Shayk si pózovanie užívala ako profesionálka.

V rozhovore pre magazín Maxim, ktorý si Shaykovú vybral za hviezdu prázdninového vydania, priznala, že ponúk na filmové úlohy dostala už viac. „Vždy to však bola nejaká barmanka, alebo striptérka,“ vysvetlila Irina Shayk. „Zahrať si Herkulovu lásku však bolo niečo celkom iné. A navyše, Irina je predsa mýtické meno,“ uviedla v interview kráska.

Do kín príde tento rok aj druhá snímka o Herkulovi. V nej si hlavného hrdinu zahral americký herec Kellan Lutz. Ktorý svalovec viac presvedčí divákov a ich peňaženky pri utrácaní za vstupné v kinách sa uvidí už za pár mesiacov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #irina Shayk #Dwayne Johnson #Herkules

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...