A teraz odhalíme... bruško! Aj tínedžerské hviezdy podľahli trendu leta

O tom, že odhalené bruško je jedným z trendov sezóny jar-leto 2014, niet pochýb. Kúsok odhalenej kože medzi oblasťou bedier a poprsím bol aj dominantou nedeľňajších cien Teen Choice Awards 2014.

11.08.2014 12:22
debata
Sexi herečka Shay Mitchell. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Sexi herečka Shay Mitchell. Sexi herečka Shay Mitchell.

Známe celebrity a hviezdy tínedžerského publika, ktoré oceňovalo svojich obľúbencov, sa vystrojili na slávnostný večer v duchu tohto trendu. Teda aspoň väčšina z prítomných dám.

Medzi najodvážnejšie dámy sa zaradila speváčka Jordin Sparks, ktorá si zvolila kvetinový komplet nohavíc a podprsenkového topu. Vyšší pás nohavíci maskoval prípadné nedostatky, top zahaľoval len to najnutnejšie a dodával celkovej kombinácii prvok zvodnosti.

Zľava: Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie...
Herečka Chloe Grace Moretz v kreácii Valentino.
+21Speváčka Jordin Sparks predviedla svoju figúru...

Odhalené bruško predviedla aj speváčka Taylor Swift v kreácii z dielne Novis. Zelenkavý komplet sukne v strihu do A a topu na čiernych tenkých ramienkach poodhalil kúsok pokožky a opäť skryl inkriminovanú časť okolo pupka. Pás nahej kože však nechýbal.

Platilo to aj v prípade kyprej Kim Kardashian a jej mladšej sestry Kylie Jennerovej. Obe hviezdy reality šou Keeping up with Kardashians sa vystrojili podľa aktuálneho trendu a pózovali hrdo pred fotografmi.

Speváčka Jordin Sparks predviedla svoju figúru... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jordin Sparks Speváčka Jordin Sparks predviedla svoju figúru v kvetinovej kombinácii.

Do skupiny „nahobruškatých“ dám sa pridala aj herečka Chloe Moretz v kreácii Valentino, kráska z Upírskych denníkov Nina Dobrev (v kreácii Vionnet) či sexi hviezda Shay Mitchell v bielom čipkovanom komplete Misha Collection. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #odhalené bruško #celebrity #Teen Choice Awards

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...