Kolumbijská sexi mama Vergara na bankete: Zatienila aj 'mladú krv'!

Hoci sa na akcii Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov objavila mladá krv Hollywoodu, hviezdou a kráľovnou bola štyridsiatnička Sofia Vergara.

15.08.2014 17:30
debata
Herečka Sofia Vergara. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sofia Vergara Herečka Sofia Vergara.

Kolumbijská rodáčka, ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Moderná rodinka, je najlepšie zarábajúcou televíznou herečkou a miláčikom Ameriky. Vďačí za to svojmu roztomilému prízvuku, humoru, ale aj sexepílu a dokonalému vzhľadu.

Herečka Kristen Bell v šatách Andrew GN.
Herečka Anne Heche.
+11Hollywoodska herečka Hailee Steinfeld.

Vo veku 42 rokov schová táto sexi „latina“ do vrecka mnoho mladších kolegýň. Na spomenutej akcii, v rámci ktorej sa tiež zbieral finančný výťažok na projekty mladých filmárov, sa objavila v červených šatách na telo so sieťovanými panelmi.

Model Torn by Ronny Kobo zdôraznil jej dokonalú figúru, dierkovaný efekt podčiarkol sexi charakter šiat aj nositeľky. Vergara navyše doslova žiarila oslnivým úsmevom a dobrou náladou. Mnoho ľudí z jej okolia sa domnieva, že je za tým nová láska – vzťah s hercom Joeom Manganiellom.

Herec Joe Manganiello a jeho priateľka -... Foto: SITA/AP, John Shearer
Joe Manganiello a jeho priateľka - kolumbijská herečka Sofia Vergara Herec Joe Manganiello a jeho priateľka - kolumbijská herečka Sofia Vergara na akcii značky Puma.

V spoločnosti svalnatého „vlkodlaka“ zo seriálu HBO Pravá krv videli herečku prvýkrát pred vyše mesiacom. Odvtedy dvojicu vídať neustále spolu a pred pár dňami sa objavili ako pár aj na koncerte Justina Timberlaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #Sofia Vergara #banket #zatieniť #mladé kolegyne

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...