Celebrity žúrovali nabielo! Peštová nesklamala, očarila svieža Müllerová

Známe tváre slovenského aj českého šoubiznisu sa zišli v stredu večer v priestoroch jedného z bratislavských klubov. Prilákala ich voňavá novinka známej kozmetickej značky.

04.09.2014 12:45
debata
Dve pôvabné ozdoby večera pricestovali z Prahy...
Monika Bagárová (vľavo) a modelka Daniela Peštová Dve pôvabné ozdoby večera pricestovali z Prahy - speváčka Monika Bagárová (vľavo) a modelka Daniela Peštová.

Na párty pri príležitosti uvedenia parfumu, pod ktorým je podpísaná známa tenistka Maria Šarapovová, nechýbali predovšetkým tváre televíznej obrazovky. Ženská úderka z Dámskeho magazínu po prázdninovej pauze opäť vysiela, ale čas na menšiu párty si našla.

Dve pôvabné ozdoby večera pricestovali z Prahy...
Moderátorské kolegyne Ada Straková (vľavo) a...
+14Dizajnér Fero Mikloško.

V štvorčlennej zostave pozornosť pútala najmä Soňa Müllerová – matka dvoch dospelých detí akoby dokázala rozkázať veku. Vyzerala príťažlivo a veľmi sviežo a mladistvo. Určite v tom pomohla aj biela na jednoduchých šatách s rozšírenou sukňou.

Biela farba získala v stredajší večer nadvládu. Dôvodom bol akýsi odporúčaný „dress-code“, ktorý mal pripomenúť atmosféru populárnych tanečných žúrov známych pod označením „white sensation“. Hoci aj tu znela hudba od dídžeja, hostia skôr postávali pri stoloch a užívali si večer pri debate či testovaní kozmetických noviniek.

Dámsky magazín dorazil v plnej sile - zľava:... Foto: Avon
Andrea Chabroňová, Iveta Malachovská, Soňa Müllerová a Karin Majtánová Dámsky magazín dorazil v plnej sile - zľava: Andrea Chabroňová, Iveta Malachovská, Soňa Müllerová a Karin Majtánová.

Jednu z nich vychválila aj česká topmodelka Daniela Peštová. Niet však divu, je totiž jej reklamnou tvárou. Do Bratislavy pricestovala krásna blondínka s ďalšou českou posilou – speváčkou Monikou Bagárovou, ktorá sa stala krstnou mamou nového parfumu Luck.

Obe dámy sa v utorok večer objavili na vyhlásení Elite Model Look 2014 a potom ich zhodne čakali pracovné povinnosti na Slovensku. Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani bývalé televízne tváre Nora Beňačková či Ada Straková, speváčka Beáta Dubasová, herečka Oľga Belešová či herec Dano Dangl s pôvabnou manželkou Beátou.

Herečka Zuzana Vačková tiež stavila na bielu... Foto: Avon
Zuzana Vačková Herečka Zuzana Vačková tiež stavila na bielu kombináciu. Táto farba bola "dress-code" večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maria Šarapovová #Daniela Peštová #Soňa Müllerová #celebrity

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....