Oslávenec Maštalír, Herman aj sexi Pietrová: Takto žúrovali tváre Markízy

Po prázdninovej pauze sa na televízne obrazovky vracajú obľúbené seriály či iné televízne formáty. Ich tváre sa zišli vo štvrtok podvečer v centre Bratislavy.

07.09.2014 17:07
Monika Hilmerová v obklopení svojich mužských... Foto:
Herečka Monika Hilmerová v obklopení svojich mužských kolegov - zľava: Martin Mňahončák, Alexander Bárta a Marek Majeský.
debata (2)

Na párty pod taktovkou televízie Markíza dorazili do nového podniku v Starom meste mnohé herecké hviezdy projektov Búrlivé víno a Chlapci neplačú. Hoci väčšina z nich už niekoľko týždňov nakrúca nové časti divácky obľúbených projektov, o deji prezrádzať nič nechceli.

Herec Ady Hajdu vybozkával kolegyňu Zuzanu...
Herečka Eva Matejková a jej kolega František...
+15Reportér a moderátor Patrik Herman (v strede) v...

Herečka Monika Hilmerová sa zabávala s kolegami Marekom Majeským aj Martinom Mňahončákom. František Kovár poletoval od Evy Matejkovej k Adymu Hajdu či Zuzane Frenglovej. Nechýbal ani Tomáš Maštalír, na ktorého sa v tento večer strhla pozornosť, keďže moderátori prezradili, že oslavuje narodeniny. K 37. narodeninám mu gratulovali nielen seriáloví kolegovia, ale tiež moderátori a dokonca aj riaditeľ televízie Matthias Settele.

Moderátorka televízneho spravodajstva Mária... Foto: TV Markíza
Mária Pietrová Moderátorka televízneho spravodajstva Mária Pietrová.

Hoci mnohí pozvaní novinári očakávali aj príchod moderátorky Kvety Horváthovej, ktorá sa bude celú jeseň stretávať s divákmi v projekte Farma, nedočkali sa. Dôvod bol však prozaický – plavovláska bola na nakrúcaní, keďže už piata séria reality-šou sa natáča v predstihu.

Známych tvárí však prišlo neúrekom a tak zástupcovia médií nemali núdzu o to, koho vyspovedať, či odfotografovať. V našej galérii si môžete pozrieť hostí markízackej párty. V pondelok prinesieme rozhovor s Monikou Hilmerovou.

Henrieta Mičkovicová a jej partner Alexander... Foto: TV Markíza
Henrieta Mičkovicová a jej partner Alexander Bárta Henrieta Mičkovicová a jej partner Alexander Bárta s riaditeľom televízie Markíza Matthiasom Settele (vľavo).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Mária Pietrová #párty #búrlivé víno #Tomáš Maštalír

+ Zbytočne stresujete, musíte sa naučiť zvládať aj ťažšie situácie v kľude.
Pracujte na sebe a dotiahnete to ďalej...

+ Vypnite na chvíľu, zmiernite tempo a naučte sa konečne relaxovať.
Predplatné bude výhodnejšie a vy môžete...