Nikodým ukázal krásnu priateľku, Ďurianová rozdávala šťastné úsmevy

Nedávny krst nového cédečka Richarda Müllera a vokálnej skupiny Fragile prilákal mnohé známe tváre. Nechýbali ani zamilované dvojice. Pozornosť vyvolala najmä moderátorka Marianna Ďurianová či jej ex-kolega Martin Nikodým.

19.09.2014 00:00
debata (4)
Marianna Ďurianová s partnerom Romanom Doležajom. Foto: Rene Miko
Marianna Ďurianová s partnerom Romanom Doležajom (vľavo). Marianna Ďurianová s partnerom Romanom Doležajom.

Plavovláska, ktorá je momentálne bez práce, rozdávala úsmevy po boku svojho partnera Romana Doležaja. Podnikateľa v apríli tohto roka obvinili z vydierania a lúpeže a v prípade dokázania viny mu hrozí niekoľko rokov vo väzení – partneri však vyzerali akoby ich netrápili žiadne podobné problémy. Dokonca si obaja s úsmevom zapózovali s jednou z hlavných hviezd večera – spevákom Müllerom.

Moderátor Jan Kraus (v strede) spoločne s...
Spevák Richard Müller sa víta s prezidentom...
+9Herečka a speváčka Helena Krejčiová s kolegom...

Pozornosti hostí, ale najmä médií sa však nevyhol ani Martin Nikodým – tvár zábavnej šou Milujem Slovensko. Sympatický moderátor totiž vzal do spoločnosti svoju partnerku – pôvabnú Martinu. Hoci dvojica zatiaľ stále žije takpovediac „na hromádke“, vraj sa črtá možnosť, že by Nikodým znovu vstúpil do manželského stavu.

Z prvého manželstva má dve ratolesti Adama a Emmu, možnosti, že by k nim pribudol ďalší súrodenec, sa vraj vôbec nebráni.

Medzi hosťami, ktorí si nenechali ujsť krst... Foto: Rene Miko
Martin Nikodým (vľavo) s partnerkou a hudobník Yxo Dohňanský. Medzi hosťami, ktorí si nenechali ujsť krst trojCD Hlasy 2, bol aj moderátor Martin Nikodým (vľavo) s partnerkou a hudobník Yxo Dohňanský.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spokojnosť #Marianna Ďurianová #Martin Nikodým

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...