Tehotná princezná Charlene vyrazila do spoločnosti: Aha, ako očarila!

Iba deň po tom, ako monacká kniežacia rodina potvrdila, že princezná Charlene čaká dvojičky, objavil sa kniežací manželský pár v Los Angeles na slávnostnej akcii.

09.10.2014 14:31
debata
Monacké knieža Albert a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene. Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene.

Panovníka maličkej európskej krajiny Alberta sprevádzala jeho pôvabná manželka na vyhlásenie cien Princess Grace Awards. Tehotná princezná, ktorá sa narodila v Juhoafrickej republike a v minulosti bola dokonca profesionálnou športovou plavkyňou, vyzerala veľmi pôvabne.

Krémové večerné šaty empírového strihu jemne zdôraznili jej materské obliny, luxusný materiál a decentná úprava spravili z 36-ročnej Charlene skutočnú kráľovnú večera.

Správa o očakávaní dvojičiek vyvolala u svetových médií záujem a niektoré z nich tiež priniesli zaujímavé štatistiky. Napríklad Daily Mail poukázal na to, že napriek tomu, že pôrodnosť dvojičiek nie je vo všeobecnosti veľmi častá, v rodinách s modrou krvou nie je až také neobvyklé. Iba za posledné štyri roky prišli na svet dvojčatá v štyroch rôznych šľachtických rodinách. Rodičmi dvojčiat je napríklad aj dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka Mary.

debata chyba
Viac na túto tému: #Los Angeles #gala #Monako #princezná Charlene

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...