Zradili ju blesky! Milionárka Carmen Geiss odhalila bujné silikóny

Vďaka excentrickému životnému štýlu, ktorý zachytávajú kamery už niekoľko rokov, jej patrí pozornosť divákov vo viacerých krajinách Európy. A zdá sa, že nežnejšia polovička dua Geissenovcov je aj viac obľúbená ako jej manžel.

27.10.2014 00:00
debata (1)
zväčšiť Milionárka Carmen Geiss sa teší z ceny In Touch... Foto: ISIFA
Carmen Geiss Milionárka Carmen Geiss sa teší z ceny In Touch Award.

Na minulotýždňovom vyhlásení cien In Touch Awards, ktoré zastrešuje známy lifestylový magazín In Touch, získala táto matka dvoch detí a ašpirujúca speváčka trofej pre najobľúbenejšiu televíznu hviezdu. Pri jej preberaní sa rozplakala. „Bol to nádherný moment. Ďakujem všetkým, ktorí za mňa hlasovali, milujem vás,“ odkázala 49-ročná blondínka na svojom facebookovom profile.

Triumf v rámci ocenení však zatienil vo štvrtok večer aj celkom iný moment súvisiaci s boháčkou. Reč je o jej čiernych šatách so sukničkou lemovanou perím. Pod silnými bleskami fotoaparátov totiž model odhalil viac než bolo vhodné.

A tak sa na druhý deň v Nemecku či Švajčiarsku rozoberali nielen víťazi, ale aj silikónové prsia známej televíznej boháčky. Nuž, posúďte sami, asi by to chcelo nejakú podprsenku…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #šaty #priehľadné #In Touch #Carmen Geiss

+ Pravidelné cvičenie zlepší nielen vašu kondíciu, ale aj náladu.
Občas by ste potrebovali vypnúť a oddýchnuť si a...

+ Neriešte problémy liekmi, pomoc hľadajte v spánku a partnerke.
Úspory získané dnes sú základom vašej budúcej...