Hviezdne krásky na premiére: Jedna v brnení, druhá premočená

Už o pár dní sa začne aj v slovenských kinách premietať novinka režiséra Christophera Nolana Interstellar (Medzi hviezdami).

02.11.2014 00:00
debata
Herečka Anne Hathaway (vľavo), jej kolega... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Anne Hathaway (vľavo), jej kolega Matthew McConaughey a Jessica Chastain Herečka Anne Hathaway (vľavo), jej kolega Matthew McConaughey a Jessica Chastain na londýnskej premiére filmu Interstellar.

Ešte pred oficiálnou premiérou stihli jej hlavní protagonisti dve veľkolepé premiéry na oboch stranách Atlantiku. Po Los Angeles zamierili do Londýna.

Ako to už býva, v metropole Veľkej Británie si na nich počkalo nevľúdne a daždivé počasie. Ľahučká staroružová róba herečky Jessicy Chastainovej do seba vpíjala vodu zo slávnostného koberca. A zvyšok ansámblu bojoval najmä s chladom.

Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco.
Herec Michael Caine a jeho manželka Shakira Caine.
+3Herečka Jessica Chastain si na slávnostnú...

Pre pracovné povinnosti a objektívy si však trpí. A tak si svoje „odtrpeli“ aj herci ako Matthew McConaughey či Anne Hathaway. Držiteľka Oscara zaujala aj módnych odborníkov. Voľbou netradičných šiat – modelu od Wesa Gordona, ktorý na prvý pohľad vyzeral ako trblietavé koktejlové šaty, no pri bližšom skúmaní mnohých prekvapil svojou štruktúrou a materiálom – šaty boli ako brnenie.

Interstellar, ktorý sa začne na Slovensku premietať vo štvrtok 6. novembra, zachytáva príbeh o snahe zachrániť ľudstvo hľadaním nového životného priestoru vo vesmíre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Interstellar #Jessica Chastain

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....