Hviezdy Hier o život v Londýne: Mladice zatienila 54-ročná ryšavka!

Takmer všetci hlavní predstavitelia tretieho filmu zo série Hry o život sa zišli v nedeľu v Londýne. Predstavili film Drozdajka - časť 1., ktorý príde do kín po celom svete už 21. novembra.

10.11.2014 17:43
debata
Zľava: herečky Julianne Moore, Jennifer... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Julianne Moore, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks a Natalie Dormer Zľava: herečky Julianne Moore, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks a Natalie Dormer spoločne predstavili film Hry o život: Drozdajka - časť 1.

Pred objektívy reportérov v priestoroch hotelu Corinthia sa postavila predstaviteľka hlavnej role Jennifer Lawrence aj jej kolega Liam Hemsworth. Nechýbal Donald Sutherland, Sam Claflin či Elizabeth Banks.

Pre divákov však určite budú zaujímavé aj nové postavy – medzi nimi nepochybne herečka Julianne Moore. Táto 54-ročná dáma bola síce najstaršou ženskou členkou osadenstva, ale svojím pôvabom dokázala zatieniť aj ostatné kolegyne.

Zľava: herečky Julianne Moore, Jennifer...
Herec Liam Hemsworth pózuje s kolegyňami...
+3Herečka Jennifer Lawrence sa zvítava s kolegom...

Ryšavka si vzala na seba šaty z dielne dizajnéra Driesa van Notena a vyčarila na tvári svoj typický úsmev. Jej kolegyňa Elizabeth Banks sa nechala obliecť v ateliéri Alexander McQueen, ktorý mimochodom obliekal aj jej postavu Effie v predchádzajúcich dvoch filmoch.

Lawrence, na ktorú je v súvislosti s projektom sústredená najväčšia pozornosť, stavila na jednoduchú kombináciu bieleho nohavicového kostýmu a čierneho topu.

Film očakávajú v nasledujúcich dňoch veľkolep premiéry vo svetových metropolách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Jennifer Lawrence #Hry o život #Julianne Moore

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...