Aniston na premiére v Londýne očarila figúrou. Kritici sú tiež namäkko

Premiérou druhého dielu komédie Šéfovia na zabitie žil v stredu večer Londýn. Zavítali tam hlavné hviezdy. V centre pozornosti bola najmä Jennifer Aniston.

13.11.2014 16:20
debata
Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére... Foto: Reuters, ANDREW WINNING
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére Šéfov na zabitie 2 svoju sexi figúru.

Štyridsaťpäťročná herečka, ktorá už druhýkrát stvárnila sexom poasadnutú zubárku Juliu, sa objavila pred objektívmi v kreácii od Antonia Berardiho a vyzerala veľmi príťažlivo. Asymetrické šaty bez ramienok zdôraznili jej príťažlivú figúru, jemný rozparok rafinovane odhaľoval nohu.

Aniston sa nechala počuť, že jej za Juliou bude veľmi ľúto. „Nevedela som sa jej nabažiť. Bolo to príliš rýchle. Ako taká jednohubka,“ vysvetlila v rozhovore pre americké médiá.

Herečka Jennifer Aniston v kreácii od Antonia...
Herec Jason Bateman a jeho partnerka Amanda Anka.
+3Herečka Brianne Howey.

Meno herečky sa však čoraz častejšie spomína aj v súvislosti s drámou Cake, v ktorej stvárňuje zjazvenú a životom zničenú ženu. Už sa dokonca začalo špekulovať o tom, že by si za výkon mohla vyslúžiť oscarovú nomináciu.

Režisér filmu Daniel Barnz pre magazín People uviedol, že bol veľmi zvedavý, ako sa Aniston s postavou vyrovná. „Ale v konečnom dôsledku to bolo pre ňu veľmi oslobodzujúce. Nemať na tvári mejkap bola len špička ľadovca. Čo však bolo skutočne chrabré, bola jej odvaha odhaliť sa emocionálne,“ komentoval. Nevedno, či snímka Cake príde do slovenských kín. Komédia Šéfovia na zabitie 2 však má dátum premiéry už stanovený – bude v kinách od 27. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Jennifer Aniston #Oscar #Cake #Šéfovia na zabitie 2

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...