Móda hviezd na AMA 2014: Lopez ako dračica, úchvatná Beckinsale!

Galavečer American Music Awards 2014 preveril schopnosti hviezd amerického hudobného priemyslu, ale aj ďalších šoubiznisových tvárí v módnej zdatnostni. Kto uchvátil?

24.11.2014 14:14
debata
Herečka Kate Beckinsale vyzerala úchvatne. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale vyzerala úchvatne.

Paradoxne to tentoraz neboli až tak speváčky, ako skôr ich herecké kolegyne. Štyridsaťjedenročná Kate Beckinsale v minimalistickej bielej kreácii s hlbokým dekoltom vyzerala úchvatne. Ošemetnosť výstrihu vyvažoval šperk aj sošnosť nositeľky. Pôvab tejto dámy, ktorá má doma takmer dospelú dcéru, bol závideniahodný.

Herečka Elizabeth Banks vyzerala skvelo v...
Herec Ansel Elgort odetý do šiat Saint Laurent.
+27Herečka Kate Beckinsale vyzerala úchvatne.

Aj mladá herecká hviezda Selena Gomez, ktorá si občas odbehne k speváckemu chlebíčku, patrila medzi divy na červenom koberci. Decentné čierne šaty s lodičkovým výstrihom z ateliéru Armani Privé z nej robili distingvovanú dámu, ktorá zvádzala rafinovane. Obkreslenými krivkami a odhalenou líniou šije.

Selena Gomez v kreácii Armani Privé. Foto: SITA/AP, John Shearer
Selena Gomez Selena Gomez v kreácii Armani Privé.

Na výrazné farebné tóny oranžovej a lososovej v pestrom vzore stavila herečka Elizabeth Banks. Obliekla si kreáciu dizajnéra Petra Pilotta, ktorá tejto hrdinke úspešnej filmovej ságy Hry o život dodala mladistvý šmrnc. Dĺžka šiat umožnila vyniknúť herečkiným príťažlivým nohám.

Už tradične neprekvapila Jennifer Lopez. Odkedy sa rozišla s posledným priateľom, akoby sa neustále snažila presviedčať, že je supersexi. Áno, je. Hoci pudrové bandážové šaty Reem Acra pôsobili tak trošku „cez hranicu“. Ale áno, opakujeme, že Jennifer sa naozaj má čím chváliť.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez v kreácii... Foto: SITA/AP, John Shearer
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez v kreácii Reem Acra.

Módna voľba sa v tento večer vydarila aj raperke Nicki Minaj, ktorú na slávnostné vyhlásenie obliekal dizajnér Alexander Wang. Rozšafné čierne minišaty s plisovanou sukňou boli tak akurát sexi, tak akurát moderné a vkusné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Elizabeth Banks #Kate Beckinsale #American Music Awards 2014

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...