Mariah Carey opäť zaujala: Čo vybalila pod vianočným stromčekom?

Tradičný vianočný strom v stredu večer rozsvietili v centre New Yorku. Pri slávnostnej ceremónii, ktorá sa organizuje od roku 1933, vystúpili napríklad speváčky Mariah Carey a Cyndi Lauper.

04.12.2014 16:00
debata
Speváčka Mariah Carey bola hviezdou hudobného... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey bola hviezdou hudobného vystúpenia pred Rockefeller Center, kde slávnostne rozsvietili veľký vianočný stromček.

Ich výkon v newyorskom Rockefellerovom centre sledovali tisícky divákov. Pozornosť pútala najmä 44-ročná Carey, ktorej koncerty v poslednom čase vzbudzovali negatívnu kritiku médií -" nielen kvôli výkonom, ale aj nevhodnej garderóbe":[http://koktail.pravda.sk/…ost-kostymu/]. Tentoraz sa speváčka obliekla do trblietavej červenej róby s hlbokým výstrihom. Vo všeobecnosti však vyzerala elegantne a príťažlivo. Jej kolegyňa zvolila typicky zimnú výstroj – vzala si kabát lemovaný kožušinou a spievala s kapucňou na hlave.

Speváčka Mariah Carey bola hviezdou hudobného...
Priestory pred newyorským Rockefeller Center...
+3Speváčka Mariah Carey.

Neďaleko miesta sa konala demonštrácia kvôli spornému zásahu policajtov voči neozbrojeným černochom. Slávnostné rozsvietenie stromčeka to nenarušilo, napísala agentúra DPA.

Viac než 45 000 svetiel sa na vyzdobenom 26 metrov vysokom smreku rozsvietilo niekoľko hodín po tom, čo sa veľká porota newyorského súdu rozhodla neobviniť belošského policajta kvôli smrti černocha, ktorý zomrel tento rok v lete po násilnom zatknutí belošským policajtom.

Hudobnou hviezdou slávnostného rozsvietenia... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Cyndi Lauper. Hudobnou hviezdou slávnostného rozsvietenia vianočného stromčeka bola aj Cyndi Lauper.

Kvôli verdiktu demonštrovali neďaleko Rockefellerovho centra na preslávenej Piatej Avenue stovky ľudí. O blok ďalej na Šiestej Avenue proti sebe stáli jednotky polície a demonštranti za železnými zátarasmi.

Plánovanú účasť na oslave zrušil starosta New Yorku Bill de Blasio, ktorý sa kvôli protestom rozhodol stretnúť s činiteľmi a aktivistami na inom mieste New Yorku. Vianočný strom zostane v centre New Yorku do 7. januára.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #stromček #Cyndi Lauper #Rockefeller Center #rozsvietenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...