Toto sú Bondove ženy! Trio krások, ktoré (nielen jemu) zamotá hlavy

Filmy o agentovi 007 alias Jamesovi Bondovi už desaťročia lákajú divákov a vyvolávajú obrovský mediálny záujem. Minimálne rovnako však divákov zaujímajú aj jeho ženy.

06.12.2014 08:00
debata
Zľava: Monica Bellucci, Lea Seydoux a Naomie... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Monica Bellucci, Lea Seydoux a Naomie Harris Zľava: Monica Bellucci, Lea Seydoux a Naomie Harris - trio žien, ktoré vstúpia do života agenta 007 alias Jamesa Bonda v najnovšej bondovke s názvom Spectre.

Takzvané Bond-girls pri každej novej snímke z bondovskej série získavajú veľkú pozornosť médií, stávajú sa, alebo si upevňujú pozíciu novodobých sexidolov a vzorov krásy. Pri novinke Spectre, ktorú oficiálne predstavili zástupcovia tvorcov vo štvrtok v britských štúdiach Pinewood, je už jasné, že Bondov život výrazne ovplyvnia tri ženy.

Zľava: Monica Bellucci, Lea Seydoux a Naomie...
Herečka Monica Bellucci pózovala fotografom v...
+3Herečka Lea Seydoux v kreácii Miu Miu.

Pre Britku Naomie Harris nepôjde o prvý bondovský film – z nej totiž scenár spravil postavu známu aj z knižnej série – Moneypenny. No kým v pôvodných filmoch to bola najmä sekretárka platonicky zamilovaná do tajného agenta, v podaní Harrisovej je plnokrvnou akčnou agentkou a Bondovou kolegyňou.

Ešte zvedavejší budú asi diváci, ako do osudu a práce Jamesa Bonda zasiahnu ďalšie dve dámy. Reč je o čerstvej päťdesiatničke Monice Bellucci – talianskej hviezde, ktorá dostala jednu z hlavných ženských rol. A druhou výraznou dámou bude francúzsky talent a kráska v jednom – herečka Lea Seydoux.

Všetky tri dámy sa zúčastnili aj na štvrtkovom predstavení 24. bondovky, ktorá dostaa názov Spectre. Názov snímky sa odvoláva na tajomnú medzinárodnú teroristickú organizáciu Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion (SPECTRE), ktorú vytvoril britský spisovateľ Ian Fleming, tvorca Jamesa Bonda.

Vľavo stojí herec Daniel Craig (predstaviteľ... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Daniel Craig (vľavo) a Christoph Waltz Vľavo stojí herec Daniel Craig (predstaviteľ Jamesa Bonda) a pózuje s kolegom Christophom Waltzom, ktorý v najnovšej bondovke stvárni hlavného zloducha.

Po boku Daniela Craiga, ktorý v posledných rokoch stvárňuje hlavného hrdinu, diváci uvidia ako zloducha rakúskeho herca Christopha Waltza, ale tiež napríklad Íra Andrewa Scotta. Ten na seba naposledy upozornil v úlohe zloducha Moriartyho v britskom televíznom seriáli Sherlock. Agentovi 007 dá zabrať aj americký zápasník Batista.

Kulisami natáčania, ktoré sa začne v pondelok a má trvať sedem mesiacov, bude napríklad Rím, Mexiko, rakúske Alpy či Maroko. Premiéra bude vo Veľkej Británii 25. októbra 2015, oznámil režisér už 24. bondovky Sam Mendes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Daniel Craig #James Bond #Naomie Harris #Lea Seydoux #Spectre #Bond-girls

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...