Nuda na červenom koberci? Bodovali hviezdy v nohaviciach, pozrite sa

Vyhláseniu fanúšikovských cien People's Choice Awards patril stredajší večer v Los Angeles. Mnohých divákov však muselo sklamať, že najväčšie hviezdy akciu odignorovali.

08.01.2015 17:49
debata
Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, John Shearer
Ellen DeGeneres (vľavo) a jej manželka Portia de Rossi. Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej manželka Portia de Rossi.

Medzi celebritami slávnostného večera chýbala napríklad herečka Angelina Jolie – hlavná hrdinka dvakrát oceneného filmu Vládkyňa zla, jej mladšia a dvakrát ocenená Jennifer Lawrence, či speváčka Taylor Swift. Na červenom koberci sa tak predvádzali najmä seriálové herečky či známe moderátorky. Žiaden naozaj výnimočný look tento večer nepriniesol.

Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej...
Herečka Bella Thorne.
+21Herec Dax Shepard a jeho manželka Kristen Bell.

Ak chváliť, tak potom určite herečku Portiu de Rossi, ktorej variácia nohavicového overalu od Zuhaira Murada patrila medzi najzaujímavejšie modely večera. Jej životná partnerka, moderátorka Ellen De Generes neprekvapila – stavila na biely komplet, ako už mnohokrát v minulosti.

Nohavice v tento večer patrili k lepším voľbám – aj herečka Bella Thorne v čiernom nohavicovom kostýme od Armaniho pôsobila veľmi moderne a sexi. Na nohavicový overal telovej farby stavila víťazka kategórie najlepšia seriálová herečka v dramatickom seriáli – reč je o Ellen Pompeo. Kreácia hrdinka Kliniky Grace pochádzala od libanonského rodáka Elieho Saaba.

Herečka Ellen Pompeo sa stala Najobľúbenejšou... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Ellen Pompeo Herečka Ellen Pompeo sa stala Najobľúbenejšou dramatickou herečkou v seriáli. Prišla si pre ňu v nohavicovom overale Elie Saab.

Pôvabná ako vždy bola herečka Olivia Munn – tentoraz jej k tomu aj pomohli šaty z dielne dizajnéra Giambattistu Valliho a jeho couture kolekcie. Koktejlový model na pohľad jednoduchých pruhovaných tubových šiat bol ručne pošívaný tisíckami flitrov.

Zaujala aj mladučká Chloe Moretz, ktorá sa pripojila do početnej skupiny medzinárodných celebrít velebiacich módny dom Louis Vuitton. Kombinácia koženej sukne bieleho úpletového topu z najnovšej kolekcie jej svedčala a napriek tomu, že išlo o sexi look, pôsobila vhodne vzhľadom na tínedžerský vek obľúbenej plavovlásky.

Herečka Olivia Munn v šatách Giambattista Valli... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Olivia Munn. Herečka Olivia Munn v šatách Giambattista Valli Couture.

Ďalšie kreácie si môžete pozrieť v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Olivia Munn #Ellen Pompeo #Portia de Rossi #nohavice #People´s Choice Awards

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...