Prichystané na Oscara? Herečky Moore aj Stone vedia, ako očariť

Do očakávaného oscarového ceremoniálu zostáva ešte pár týždňov. Nominovaní umelci sa však už v pondelok zišli na slávnostnom stretnutí pod záštitou Americkej filmovej akadémie.

03.02.2015 16:40
debata
Herečka Emma Stone (v kreácii od Michaela... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Emma Stone Herečka Emma Stone (v kreácii od Michaela Korsa) prišla ako nominovaná za výkon vo filme Birdman.

Hoci na akciu zavítala väčšina nominovaných, v centre pozornosti boli predovšetkým herecké osobnosti. Tie každoročne lákajú k televíznym obrazovkám a priamemu prenosu z Oscarov aj najviac divákov.

Hoci akcia sa nesie v civilnejšom duchu a prítomné dámy zväčša stavia na civilnejší look, mnohé z nich boli vďaka svojej garderóbe neprehliadnuteľné. A tiež hodné inšpirovania.

Francúzska herečka Marion Cotillard prišla v...
Herečka Laura Dern v šatách od Rolanda Moureta....
+9Herec Steve Carell získal nomináciu na Oscara...

Pozornosť určite patrí herečke Emme Stoneovej, ktorá zvolila kombináciu trblietavého pruhovaného svetríka so šifónovou sukňou s bodkovaným vzorom. Kreácia pochádzala z dielne amerického dizajnéra Michaela Korsa.

Francúzska herečka Marion Cotillard prišla v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Marion Cotillard Francúzska herečka Marion Cotillard prišla v šatách Dior Couture. Nomináciu má za výkon vo filme Dva dni, jedna noc.

Francúzska značka Dior spolupracuje dlhé roky s nominovanou herečkou Marion Cotillardovou a tak nikoho neprekvapilo, že práve táto dáma predviedla na červenom koberci prvý model z kolekcie couture predstavenej v Paríži len začiatkom minulého týždňa. Jej britská kolegyňa Felicity Jones si obliekla model z diorovskej „Tokio“ kolekcie.

Už tradične nesklamala ani 54-ročná Julianne Moore, ktorá je podľa kritikov najväčšou favoritkou na zisk hlavnej hereckej ceny. V červenej kreácii od Prabala Gurunga vyzerala sviežo, príťažlivo a elegantne.

Herečka Julianne Moore v šatách od Prabala... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Julianne Moore Herečka Julianne Moore v šatách od Prabala Gurunga. Je favoritkou na zisk Oscara s výkonom vo filme Still Alice.

A pochváliť treba aj blondínky! Teda, plavovlasé herečky Lauru Dernovú, Rosamund Pikeovú a Reese Witherspoonovú. Všetky tri síce veľmi civilné, no stále príťažlivé a sexi. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Oscar #Julianne Moore #nominácie #Emma Stone

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...