Móda Grammy obrazom: Rihanna ako z cukrovej vaty, Minaj odhalená

Vyhláseniu 57. ročníka hudobných cien Grammy patril nedeľňajší večer v Los Angeles. Hviezdy sa vyparádili a vyrazili do spoločnosti.

09.02.2015 06:58
debata
Speváčka Rihanna bola neprehliadnuteľná v róbe... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Rihanna bola neprehliadnuteľná v róbe Giambattista Valli Couture. Speváčka Rihanna bola neprehliadnuteľná v róbe Giambattista Valli Couture.

Na červenom koberci sa stretla súčasná hudobná elita, predovšetkým komerčného popového a soulového žánru. Medzi najočakávanejšie už tradične patrila speváčka Madonna, či jej mladšie kolegyne Rihanna a Beyoncé Knowles. Kým prvá opäť provokovala, dvojica afroamerických speváčok stavila na noblesnejšie večerné kreácie.

Speváčka Taylor Swift v róbe z dielne Elieho...
Speváčka Rita Ora sa trblietala v róbe Prada.
+39Televízna celebrita Kelly Osbourne.

Na červenom koberci nechýbali ani zrelšie dámy z hereckého sveta ako Nicole Kidman, Courteney Cox či Jane Seymour. Priestor dostala couture móda, ale aj jednoduchšie kúsky. Medzi najúspešnejších dizajnérov sa môže radiť Alexandre Vauthier či Peter Dundas z ateliéru Emilio Pucci, ktorí mali na červenom koberci viac dám. V bohatej galérii si môžete prezrieť módu hudobných aj hereckých hviezd. Podrobnejšie o nej budeme písať ešte dnes.

Herečka Nicole Kidman (v šatách od Thierryho... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nicole Kidman (v šatách od Thierryho Muglera) a jej manžel Keith Urban. Herečka Nicole Kidman (v šatách od Thierryho Muglera) a jej manžel Keith Urban.

Výsledky 57. ročníka cien Grammy nájdete tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Rihanna #móda #červený koberec #Madonna #Grammy

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...