Nádherné štyridsiatničky na Plese v opere: Maxová a Němcová očarili!

Obe si môžu spokojne písať do životopisu k menu slovo topmodelka, obe už prekročili štyridsiatku a obe boli hviezdami sobotňajšieho Plesu v opere, ktorý sa konal v Prahe.

09.02.2015 15:20
debata
Štyridsaťtriročná česká topmodelka Tereza... Foto: FENDI
Tereza Maxová Štyridsaťtriročná česká topmodelka Tereza Maxová bola hviezdou v kreácii na jedno rameno z dielne Fendi.

Reč je o Tereze Maxovej a Pavlíne Němcovej – dámach, ktoré preslávilo susedné Česko svojou krásou a ktoré ani v sobotu večer nezostali nič dlžné povesti príťažlivých a vkusných žien.

Štyridsaťjedenročná Němcová sa objavila na slávnostnom podujatí v šatách z dielne slovenského dizajnéra Michaela Kováčika. Minimalistická tubová toaleta s aranžovaným dlhým rukávom na jednom ramene síce trochu pripomínala Kováčikove šaty pre fotografku Petru Ficovú, ale to nič nemenilo na fakte, že Němcovej veľmi pristala. Modelka sa rozhodla pre absenciu výraznejších šperkov, ak nerátame tenučké retiazky na kríž prevesené cez telo a trblietavú klipsňu na uchu. Mladistvý pôvab však umocnila práve nežným a minimalistickým líčením.

Štyridsaťjedenročná modelka Pavlína Němcová... Foto: Profimedia
Pavlína Němcová Štyridsaťjedenročná modelka Pavlína Němcová prišla na ples v sprievode svojho syna. Šaty jej ušil slovenský dizajnér Michael Kováčik.

Ešte pôvabnejšie vyzerala v tento večer Tereza Maxová, ktorá už tradične nechýbala na plese ako zástupkyňa charitatívnej organizácie Nadácia Terezy Maxovej. Štyridsaťtriročná dáma bola od hlavy po päty odetá do kúskov z dielne talianskej značky Fendi. Čierne šaty na jedno rameno doplnila príťažlivou kašmírovou pelerínou aj striebornou kabelkou. Tú podobne, ako efektný kožušinový náramok navrhla pre Fendi Delfina Delettrez.

Štyridsaťtriročná česká topmodelka Tereza... Foto: FENDI
Tereza Maxová Štyridsaťtriročná česká topmodelka Tereza Maxová bola hviezdou v kreácii na jedno rameno z dielne Fendi. Doplnila ju aj kašmírovou pelerínou rovnakej značky. Kožušinový náramok a striebornú kabelku navrhla pre Fendi Delfina Delettrez.

Obe dámy na ostrosledovanom podujatí potvrdili, že patria medzi najvkusnejšie dámy v Česku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Ples v opere #Tereza Maxová #Pavlína Němcová

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...